‘Bewijs dat Iran aan kernwapen werkt’

Inlichtingen over het kernprogramma van Iran wijzen er op dat het land nog steeds in het geheim aan een kernbom werkt. Dat staat in een intern rapport van het Internationaal Atoomenergie Agentschap (IAEA), dat vandaag is ingezien door internationale persbureaus.

IAEA-chef Yukia Amano spreekt van veel en ook recente informatie van verschillende bronnen over mogelijke militaire dimensies van het Iraanse nucleaire programma. Het gaat hierbij om geloofwaardige en uitgebreide informatie, aldus het IAEA.

Ondergrondse bunker
Het rapport rept ook over een ondergrondse bunker waarin Teheran nieuwe apparatuur voor de verrijking van uranium aan het installeren is. Verrijkt uranium kan gebruikt worden voor het opwekken van energie, maar ook voor de productie van kernwapens.

De Verenigde Naties hebben sancties ingesteld tegen Iran omdat het land weigert de verrijking van uranium te staken. Iran beweert het uranium alleen te willen gebruiken voor vreedzame doeleinden en ontkent een kernwapen te ontwikkelen.

Bron : AD

Advertenties

4 reacties op “‘Bewijs dat Iran aan kernwapen werkt’

  1. Je moet wel heel naïef zijn wanneer je gelooft dat Iran niet aan een kernwapen werkt. Die idioot van Ahmadinejad is helemaal gefocusseerd op de extensie van Israël en zijn bevolking en dat zal hem alleen maar kunnen lukken wanneer hij een kernbom in zet. Hij zal ook geen moment aarzelen om dat te doen en ik denk dat ook alleen Israël dat zal kunnen verhinderen mits ze snel en doortastend optreden. Mijn zegen hebben ze.

    Like

  2. @Jan we weten al heel lang dat de duistere machten tegen het volk van God samenspannen. In alle eeuwen is het die machten, onder aanvoering van hun vader de duivel niet gelukt om dat ene volk, de oogappel van God, voor eens en altijd uit te roeien. Wereld oorlog 2 zal nog heel lang als een echo van die duisternis blijven naklinken, terwijl de machten der duisternis hun krachten opnieuw gebundeld hebben om nogmaals te proberen het volk van God te vernietigen. Helaas zijn we nu op weg naar de finale, wat nog veel leed met zich mee zal brengen, Maar we weten dat Jezus in feite meer dan 2000 jaar geleden de duistere machten al had overwonnen. Nu rest slechts nog de eindafrekening, iedereen die meedoet aan het samenspannen tegen God en zijn volk zal voor eens en altijd de prijs moeten betalen voor hun zonden.

    Vr. Gr. Pineut

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s