De domheid van Anja Meulenbelt

De voormalige senator van de SP van de 1e kamer Anja Meulenbelt, ook wel de “heks van de senaat” genoemd, etaleert weer eens haar enorme domheid. In bovenstaande reactie kan men zien hoe zij reageerders op haar blog, vanwege haar enorme domheid, als een giftige adder afsnauwt.

En dan alleen maar vanwege de latijnse spreuk, “Vox Populi, Vox Dei”, oftewel in gewoon Nederlands : “De stem van het volk is de stem van God”

Van een voormalig senator, waarvan men zou verwachten toch met een redelijk tot geleerd persoon te maken te hebben, en die een flink aantal jaren in de politiek heeft gezeten zou men toch wel wat meer intelligentie verwachten. Helaas blijkt voor de zoveelste keer, dat ondanks haar zogenaamde strijd voor het feminisme, deze mevrouw van heel veel zaken niets maar dan ook totaal niets begrepen heeft. In een ander topic waarin ze in Jeruzalem een spreekbeurt mocht houden voor de homobeweging werd een reactie direct verwijderd waar de vraag werd gesteld of Anja Meulenbelt ook in Gaza een dergelijke spreekbeurt kon houden. Nee natuurlijk kan Anja in Gaza geen spreekbeurt houden voor de homobeweging en het feminisme in het bijzonder. Het risico dat Hamas hen daarop zal aanpakken durft zij absoluut niet te nemen. Zo hypocriet is mevrouw Anja dus wel, ze geniet van de vrijheid van Israël maar gelijktijdig vervloekt zij die vrijheid en omarmt ze despoten als Hamas waar ze op voorhand altijd haar mond zal moeten houden als het op dergelijke zaken aankomt. En zo laf als ze is zwijgt ze dan ook als het graf in Gaza. De 1e reactie aldaar liet ze dan weer wel staan om alweer de betreffende reageerder flink af te kunnen snauwen.

Waar je Anja verder ook nooit over zult horen is het feit dat er in Iran om de haverklap mannen worden opgehangen die beschuldigd worden van homosex. Zover gaat die zogenaamde feministische homostrijd van Anja dus helemaal niet want ook over het bericht dat er afgelopen week weer 3 mannen waren opgehangen in Iran zwijgt Anja als het graf.

Het is weer afwachten hoe lang bovenstaande reactie blijft staan, want als het Anja niet bevalt verwijderd ze gewoon doodleuk de reacties die haar domheid bevestigen. Meulenbelten is het nieuwe woord in bloggend Nederland voor censureren omdat Anja gewoon verwijderd wat haar niet aanstaat.

Een reactie erboven van ene Trees toont nog meer aan wat voor geestelijk verduisterde mensen er in ons kikkerlandje rondlopen. “Gewoon een hamer erop” schrijft ze.

Maar goed de 61 jarige senator is feitelijk toch al afgeschreven zeker nu ze als senator uit de 1e kamer is afgeserveerd en haar blog niet langer het logo van de SP (mag) dragen. Haar blog is vervallen tot een blog in de marge en eigenlijk kan men er alleen nog maar om lachen. Dit stukje is dan ook geplaats om gewoon eens heerlijk om dergelijke domheid te lachen, hoewel het ook erg triest is dat dergelijke mensen zeggen tegen geweld te zijn, maar het via een omweg wel propageren.

Vr. Gr. Pineut

Advertenties

6 reacties op “De domheid van Anja Meulenbelt

  • Ja dat klopt, ze liegt en verdraaid heel wat af en daarbij verteld ze altijd maar een deel van de zaken, wat haar niet aanstaat laat ze met opzet weg. Lezers krijgen dan vaak de indruk dat Anja heel erg integer is vooral wanneer ze schermt met haar zelfverzonnen paradigma verhaaltjes. Maar oplettende en kritische lezers prikken daar heel snel door heen. In het verleden beweerde Anja ook al dat men toch vooral kritisch moest blijven, maar dan wel kritisch in het dogmatische denken van Anja. Kritiek op Anja is als het ware kritiek hebben op de feministische god van de SP en dat wordt door haar hard afgestraft. Oftewel iedereen moet kritisch zijn zolang het maar niet op Anja is.

   Like

 1. Deze vrouw is het niet waard zoveel aandacht te krijgen, ik heb nog nimmer zo’n domme vrouw meegemaakt. En inderdaad, ik heb ook wel eens iets geschreven dat haar niet beviel en dat werd dan ook prompt verwijderd door haar. Alleen als je in haar straatje praat ben je welkom op haar site, ze kan absoluut niet tegen kritiek.

  Like

  • Nee deze mevrouw verdient inderdaad geen aandacht maar toch is het af en toe verstandig om weer even te wijzen op de misleidende informatie die zij op haar blog plaatst. En haar geestelijke gesteldheid. Ongeoefende lezers kunnen nog altijd in de val trappen die deze mevrouw keer op keer opzet om argeloze mensen te vangen voor haar denkbeelden. En dan temeer als het gaat over Israël en Joden, want via een zeer geniepige omweg weet mevrouw Anja het altijd weer zo te draaien dat Israël en de Joden de schuld krijgen.

   Overigens is Anja ook nog zo laf de reactie mogelijkheid op haar blog helemaal uit te schakelen als een website zoals GeenStijl weer eens een kritiek stuk over haar heeft geplaatst. Dan regent het immers klachten over en op haar geplaatste stukjes en daar kan ze al helemaal niet tegen. Zoals het een goed communiste betaamt is er maar één visie en dat is de visie van Anja. In de afgelopen jaren hebben al zoveel mensen getracht e.e.a. recht te zetten over haar foutieve en misleidende informatie dat je je zou kunnen afvragen of het überhaupt nog zinvol is om erover te schrijven. Maar zwijgen erover is in elk geval niet verstandig.

   Lezers kunnen maar weer op de hoogte zijn dat het wat Anja Meulenbelt betreft maar om één ding draait, en dat is dat het vooral over Anja zelf dient te gaan. Zij is immers feministe en voorvechtster van het 1e uur maar dan wel als zij er zelf alle aandacht door krijgt. En dan uiteraard alleen positieve aandacht, negatieve aandacht is absoluut niet gewenst. Als het over de islamitische wetgeving gaat en de Arabische dictaturen dan blijft er van Anja’s zogenaamde feminisme en strijd voor homorechten e.d. totaal niets over. Want een dergelijke strijd voeren in die landen, nee denk maar niet dat Anja zich daar hard voor maakt.

   Daar is ze veel te laf en te bang voor omdat ze maar al te goed weet dat volgens de islamitische wetgeving ze geheid haar hoofd zal verliezen. Maar misschien kan ze alsnog proberen of haar gehele oeuvre in het Arabisch vertaald en uitgebracht kan worden in de door haar zo geliefde dictaturen. Hamas zal haar feministische zienswijze vast met open armen ontvangen.

   Like

 2. Ook zijn mijn reatie,s zijn verwijderd, eerste keer; heb ik geschreven dat de Joden het volk van God zijn en Israël Zijn land. Ja hoor; na korte tijd was het verwijderd, tweede keer en gelijkt geblokt, toen ik een verklaring vroeg hoe het in haar ogen mogelijk was dat Israël de oorlogen van 1948-1956-1967-1973 met overmacht had kunnen winnen.

  Like

  • Anja noemt zichzelf christen, maar dat is ze alleen maar in naam en voor de schone schijn. Eigenwijs citeerd zij uit Gods Woord op haar blog, maar dan wel selectief. Met de rest wil zij absoluut niets te maken hebben en mee geconfronteerd worden want dan komt ze in grote moeilijkheden. Ze weet heel goed dat Gods Woord de Waarheid is en dat bewijst eens temeer dat ze verstrikt is in haar leugens en ze kan het niet loslaten. Wat mij betreft behoord ook dit soort mensen tot een teken van de eindtijd waarin dergelijke geesten zich manifesteren om als misleider mensen naar de eeuwige afgrond te leiden.

   Update, nee maar Anja plaatst zomaar mijn reactie, dat mag wel in de krant, haar denigrerende en kleinerende reactie daar weer op spreekt boekdelen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s