Israëlische Ambassade aangevallen in Caïro

De maker van bijgaande video gaat er van uit dat met het aanvallen van de Israëlische ambassade een belangrijke Bijbelse profetie is vervuld. Uiteraard staat het de kijkers vrij om dit te beamen of te ontkennen.


3 reacties op “Israëlische Ambassade aangevallen in Caïro

 1. Ik ben gewoon verontwaardigd dat men de ambassade aangevallen heeft. Dat hoort niet, men hoort een ambassade te respecteren, ook al is men het niet eens met de regering waaronder die ambassade valt. Dat is gewoon een kwestie van fatsoen. Een heel slechte beurt voor de Egyptenaren, zoiets hoort in een beschaafd land niet voor te komen.

  Like

  • Zo blijkt maar weer dat onder de facade van de Arabische lente men verre van beschaafd is, opgehitst door de moslimbroederschap laten de moslims zien door welke geest zij geleid worden.

   Like

 2. Wat hier in Cairo is gebeurd zal straks in de hele wereld gaan gebeuren,de duivelse haat zal alleen nog maar gaan toenemen.Er vinden op de dag van vandaag in de wereld ongeloofelijke vijandige gebeurtenissen plaats die alleen maar uit de diepste duisternis van satans koker kunnen komen en die direct gericht zijn tegen God en Zijn volk Israël,doch; Israël zal door God gered worden als Hij straks met Israëls vijanden zal gaan afrekenen want deze wandaden tegen Zijn volk zullen zeker niet ongestraft blijven.

  Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s