14 Oktober 2011 – Chemtrail Terreur

14 Oktober 2011 was het weer nationale sproeidag, uit heel Nederland komen er berichten binnen van een zeer extreme vorm van Chemtrail Terreur !

De volgende vraag is zeer eenvoudig om voor eens en altijd duidelijk te maken dat we hier NIET te maken hebben met gewone contrails : er wordt 7 dagen per week 24 uur per dag gevlogen, waarom zagen we dit de afgelopen week niet en alleen vandaag wel ? Is de stratosfeer selectief koud of zo ? was het alle andere dagen soms bloedheet in de stratosfeer ? Nee, mensen we worden massaal voorgelogen en voor de gek gehouden. Hier is iets heel anders aan de hand. Dit zijn geen contrails !!

Wat wordt er over onze hoofden gesproeid ? Wie doet dat ? Welk doel is ermee gebaat met deze viezigheid ?

De ingezonden foto uit o.a. de regio Amerongen Utrecht en van regio Haarlem Noord Holland zeggen voldoende. (Klik op foto’s voor vergrotingen)

Heeft u ook foto’s van de chemtrails van vandaag uit andere regio’s ? Stuur ze dan s.v.p. even naar Pineut dan zet ik ze er hier bij. bentualdepineut@hotmail.com

Vr. Gr. Pineut

Meer Ingezonden Foto’s :

Zuid Oost Brabant

Dordrecht

Apeldoorn

Bussum

Julianadorp

Heerenveen

Wijk bij Duurstede

Sneek

Zie ook de site BOINNK, meldingen uit heel Nederland

Ook op Niburu.nl : Heel Nederland gebukt onder een dikke laag Chemtrails

22 reacties op “14 Oktober 2011 – Chemtrail Terreur

 1. ja ,allicht zie je ze ,dit zijn gewoon condensatie strepen van de motoren van vliegtuigen. de bovenlucht is nu koud en daardoor bevriest de condensatie.
  wat een sprookjes verhalen toch allemaal.

  Like

  • Wat een onzin Pieter, in de stratosfeer (7 – 13 km hoogte) is de lucht altijd koud dus ook zomers, vandaag is het ineens wel heel erg opvallend. Waarom was er de afgelopen week bijv. helemaal niets te zien ? Toen was het ook mooi helder weer of werd er toen een paar dagen lang niet gevlogen ? Jouw argument is echt zo doorzichtig. Hier in Noord Holland en vanaf Schiphol zijn er dagelijks zoveel vliegbewegingen dat deze rotzooi echt wel opvalt hoor. Dit zijn GEEN contrails !!

   Like

 2. Sorry heb helaas geen foto.s. Kan je melden dat al vanaf vanmorgen vroeg de lucht in Drente vol witte strepen zat. Ongekend!!

  Tot laat in de middag de hele lucht vol. Ook zagen we af en toe een vliegtuig!! Nog bezig met sproeien om ons te vergiftigen!!

  Like

 3. Ik heb je foto’s gestuurd die ik boven Dordrecht maakte vandaag. En dit zijn echt geen gewone contrails, want die verdwijnen na een paar minuten, en dan wordt het ook geén zgn. ‘sluierbewolking’ zoals de weerman het noemt.
  Ik zou Pieter aanraden om toch eens op Youtube “What in the world are they spraying” op te zoeken en te kijken, wie weet vind hij het dan geen sprookjesverhalen meer.

  Like

 4. Volgens het weerbericht ligt het gewoon aan de toegenomen vochtigheid van de bovenlucht, waardoor er meer waterdamp condenseert dan wanneer de lucht kurkdroog is. Elementaire natuurkunde. Waarom zou dat persé vandaag moeten gebeuren? Om de mensen van de “Occupy” te beinvloeden of zo? Nee, als “ze” ons zouden willen beinvloeden, zouden ze dat wel op een onopvallende manier doen. En misschien gebeurt dat ook wel, maar weten we het niet. Dus is het onopvallend!

  Like

  • Zij die dit sproeien en die meewerken aan “Agenda 21” (chapter 9) zijn vooraf al beschermd hiertegen. Vergelijk dit maar met miljardairs die geld hebben betaald voor een kaartje in de moderne ark van noach en dus verzekerd zijn van een plaatsje om zogenaamd gered te worden. (hollywood insiders on movie 2012) Het plebs, het gepeupel kan zich dat nooit veroorloven en worden gezien als “useless eaters”. Die useless eaters worden heel langzaam opgeruimd. Kost wat tijd maar de globalisten hebben tijd en geld zat. De gewone man heeft dat niet.

   Like

 5. Ik ben verrast met dit artikel vandaag !
  Ik heb gewandeld, en het viel me op hoeveel sporen er in de lucht hingen !
  Mijn locatie…, Den Helder en omstreken.

  Like

 6. Zijn er nou echt nog mensen die bang zijn voor de waarheid? Die liever denken dat het allemaal wel goed komt en dat de overheid niets kwaads in de zin heeft.

  Ik verbaas me erover dat er mensen zijn die beweren dat dit de normaalste zaak van de wereld is. Denk toch alstublieft zélf na en neem niet aan wat uw 8-uur journaal weerman u verteld.

  Dat is niet alleen met deze chemtrails zo, maar met alles. Gelooft u ook het de aliens waren geweest zodra er miljoenen mensen plotseling verwdenen zijn? Vraag uzelf eens af waarom Hollywood uberhaupt zoveel moeite doet om ons te vermaken met buitenaardse wezens.
  Lees Openbaringen 16:13-14.

  De wereld staat in brand, en het journaal vermaakt u met kinderfilmfestivals en museumbezoekjes.

  Zoals Bea al zei: De leugen regeert.

  Like

 7. Op kosten van beatrix en regeringsleiders krijgt iedereen die in chemtrails gelooft een hitte zoekende rakettenwerper met onbeperkte munitie om chemtrail vliegtuigen uit de lucht te halen. #100%zekervandatderegeringzijnvolkaanhetvernietigenisletsreturnthefavour

  Like

 8. Waarom vandaag geen chemtrailing? Hebt u niet gezien dat de lucht ipv blauw nu wittig is? Het is geheel verspreid in de bovenste luchtlagen.

  Dan nog 1 verband???: extreme zonnevlammen gericht op aarde, en chemtrailing?

  Like

 9. Beste allen,

  we zijn een maand verder (nu het weekend van 12/13 november) en in Haarlem is het echt “feest”. ’s ochtends zo tot 10 uur alles ok, mooi blauw en dan begint het “gesproei” van alluminium en barium…! OK dat weten we nu allemaal, genoeg info te vinden. Maar waar niemand het over heeft… WAT GAAN WE HIERAAN DOEN…? Wil niemand weten of dit met “goede” bedoelingen wordt opgezet om de opwarming van de aarde tegen te gaan of dat het juist weer een spelletje op hoog niveau is om de mensheid nog afhankelijker te maken van “genetisch gemanipuleerd eten” daar er straks op het platteland NIETS meer groeit (bewijzen genoeg).??? Waarom houden regeringen achter “HET WAAROM” deze chemtrails worden veroorzaakt…!???
  Teken eventueel de gaande petitie: http://chemtrails.petities.nl/
  Marcel

  Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s