Geen chemtrail te zien op 15 Oktober 2011 !

Eén dag later en met evenveel vliegbewegingen als op 14 Oktober is er op 15 Oktober geen chemtrail te zien. Ontkenners beweerden dat het gewone contrails waren op 14 Oktober, maar als dat waar zou zijn dan zouden we diezelfde “contrails” op 15 Oktober ook moeten zien. Het is immers onmogelijk dat in minder dan 24 uur de stratosfeer ineens volkomen van samenstelling en temperatuur veranderd is, waardoor heel Nederland op 14 Oktober wel en op 15 Oktober ineens geen chemtrails/contrails signaleren. Uiteraard zijn de standaard contrails die zeer snel oplossen wel gewoon te zien, met zoveel vliegbewegingen boven ons kikkerlandje is dat ook een heel normaal verschijnsel.

Nogmaals het fenomeen gisteren in Nederland en de rest van Europa maken één dag later heel erg duidelijk dat we hier zeer zeker NIET met gewone contrails te maken hadden. De vliegbewegingen van 15 Oktober zijn precies hetzelfde als de vliegbewegingen van 14 Oktober met dien verstande dat er ditmaal geen giftige stoffen en vreemde metalen via speciale uitlaatpijpen worden rondgesproeid !

Eén van de argumenten vanuit Agenda 21 is dat men metalen sproeit om de extreme krachtige ultraviolette stralingen van de zon terug te kaatsen de ruimte in vanwege de verzwakkende ozonlaag. Dat de gewone burger eronder ook gedupeerd worden door deze middelen daar zijn de wetenschappers die zeer pro milieu globalisering zijn absoluut niet in geinteresseerd.

Vr. Gr. Pineut

Advertenties

10 reacties op “Geen chemtrail te zien op 15 Oktober 2011 !

  • Jawel, maar die wetenschapper is vooraf tegen de effecten beschermd. Het plebs, het gepeupel, de gewone man niet. Dus wie denk jij dat op langere termijn er nog zal zijn ? Die wetenschapper of het plebs ?

   Like

  • Jammer dat je er geen foto van hebt, vandaag is het echter overal helder geweest op de “normale” contrails na. Wellicht is je onderscheid tussen een contrail en een chemtrail niet zo duidelijk. Zoals eerder geschreven was het op 14 oktober heel erg extreem in heel Nederland en daarbuiten. In tegenstelling tot een dag later. Het KNMI beweerd dat het fenomeen van 14 Oktober ook gewone contrails waren, echter als dat zo is dan zou dit fenomeen zich met de vele vliegtuigen bijna elke dag moeten voordoen, of in elk geval vaker en daar is absoluut geen sprake van. Wat voor mij tot de conclusie leid dat er weldegelijk op 14 Oktober massaal iets over de mensen heen is gesproeid.

   Vr. Gr. Pineut

   Like

 1. Hoi Pineut,
  Ik lees dit nu pas, maar hier in Dordrecht heb ik vandaag (15 okt.) niet lang van de blauwe lucht kunnen genieten, want er vlogen wel degelijk vliegtuigen die trails achterlieten die niet binnen een paar minuten verdwenen waren, maar weer uitwaaierden tot zgn. ‘sluierbewolking’, en de lucht was al snel vuilwit gekleurd. Heb nog foto’s gemaakt, jammer dat ik ze niet hier kan plaatsen. Hoe kun je trouwens weten dat er vandaag geen giftige stoffen gesproeid zijn?

  Like

 2. Momenteel is hier de lucht streeploos. Gisteren heel weinig strepen op een enle na die inderdaad snel “versluierde”.

  En wie toeterde ook al weer over transparantie? Die psychoten aan de top?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s