De Gog & Magog Oorlog – Documentaire

Gog & Magog beelden luiden sinds 1892 de klok in het Koninklijke Arcade Winkelcentrum in Melbourne Australië

In Ezechiël 38 & 39 kunnen wij lezen over de Gog en Magog oorlog. Een oorlog die zich in de toekomst zal gaan afspelen. De huidige signalen in de wereld, en dan specifiek in het Midden Oosten, laten zien dat deze oorlog met rasse schreden dichterbij komt. Zullen wij in deze generatie nog getuige zijn van deze oorlog ?

In onderstaande Engelstalige 4 delige documentaire wordt het bijbels profetische aspect, bijbelse geschiedenis en onze huidige tijd gedetailleerd behandeld.

“In de nabije toekomst zal een donkere wolk neerdalen op het kleine land Israël. Deze donkere wolk is een enorm leger gevormd door een alliantie geleid door Rusland van : Iran, Irak, Afghanistan, Ethiopië, Sudan, Libië, Oostenrijk, Duitsland, delen van Oost Europa, Zuid Oost Europa, Turkije en verschillende andere landen. Dit alles is duizenden jaren geleden reeds voorzegd in de bijbel, in specifiek door de profeet Ezechiël. Het is de beruchte Magog invasie, en het zal ook gebeuren. Momenteel zien we hoe deze allianties worden samengesmeed. God zal spoedig haken in de kaken slaan van dit leger en hen leiden naar de oorlog.”
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s