Betogers slaags met politie in Athene

Een demonstrant staat voor het Griekse Parlement in Athene met een masker met streepjescode. Hiermee duidelijk makend wat de bedoeling van de aankomende Nieuwe Wereld Orde is.

Alle burgers zullen een nummer worden, tevens zichtbaar naar de verwijzing van het nummer op het shirt, wat de demonstrant aan heeft.

Voorzover we al niet allemaal al een nummer zijn/hebben, is het uiteraard de bedoeling dat het geld en de manier zoals we nu met dat geld omgaan, volledig moet gaan verdwijnen. Om plaats te maken voor een persoonsgebonden nummer waarmee vanaf het wieg tot het graf kan worden betaald, verzekeringen kunnen worden afgesloten, gereisd kan worden, een auto kan/mag worden bestuurd etc. etc. De nieuwe komende RfId chip zal dit allemaal mogelijk gaan maken.

Uiteraard zal de massa heel erg graag deze chip willen nemen wanneer deze als ultieme oplossing op alle sociale maatschappelijke en financiele problemen wordt aangeboden.

Het zal tevens hét moment zijn waarop het Woord van God letterlijk in vervulling gaat :

En het maakt, dat het aan allen, kleinen en groten, en rijken en armen, en vrijen en dienstknechten, een merkteken geve aan hun rechterhand of aan hun voorhoofden;
En dat niemand mag kopen of verkopen, dan die dat merkteken heeft, of den naam van het beest, of het getal zijns naams.
Hier is de wijsheid: die het verstand heeft, rekene het getal van het beest; want het is een getal eens mensen, en zijn getal is zeshonderd zes en zestig.

Lees het nieuwsbericht met fotoreportage op nu.nl

Advertenties

3 reacties op “Betogers slaags met politie in Athene

 1. Ja, en wat kies je dan: Voor het gemak, maar wel straks de eeuwige vloek of de vervolging, gedood, gemarteld en dan de eeuwige heerlijkheid? Het zal voor sommigen heel moeilijk worden om te kiezen. Ik bid dat ik sterk genoeg mag zijn en de kracht mag krijgen om het teken te weigeren met alle consequenties….

  Like

 2. Goed bericht, minder leuke inhoud.
  Maar toch mooi om te zien dat datgene wat al jáááren in de Bijbel staat ook echt werkelijkheid gaat worden.

  Binnenkort staat de slapende kudde inderdaad te juichen om zo’n chip aan te nemen. Voor de slapenden onder ons: vraag jezelf eens af waarom het zo moeilijk lijkt te zijn voor de “hooggeleerde elite” om de wereld fatsoenlijk te regeren. En waarom zou alles netjes worden opgelost wanneer iedereen zo’n chip neemt?!

  Ger, waarom zou je niet sterk genoeg zijn? Als het verplicht chippen echt in gang wordt gezet, zijn de ware gelovigen al verdwenen, denk ik.

  Als de opname niet plaats vindt voor het chippen van mensen, dan zal ik met trots zo’n chipje weigeren. Wat de consequenties ook zijn!

  Like

 3. Laten wij ons richten op Jezus Christus onze Heer en Heiland en zijn woorden uit het slot van het boek Openbaring ter harte nemen:

  6 ‘Ik kom spoedig!’ Gelukkig is wie zich houdt aan de profetie van dit boek.
  ‘Ik kom spoedig, en heb het loon bij me om iedereen te belonen naar zijn daden. 13 Ik ben de alfa en de omega, de eerste en de laatste, het begin en het einde.’
  14 Gelukkig zijn zij die hun kleren wassen: zij kunnen over de levensboom beschikken en zullen de stad door de poorten binnengaan. 15 Buiten is de plaats voor de honden die zich bezighouden met toverij en ontucht, met moord en afgodendienst, voor iedereen die de leugen koestert en ernaar handelt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s