Anti Semitisme groeit in “Occupy beweging”

Naar aanleiding van het vorige Artikel : Veiligheidsriemen vast ! Occupy beweging wordt steeds bozer en enger ! Ontving ik een reactie van het Tribulation Network uit Amerika. Bij deze een fragment van het volledige artikel op de website van Tribulation Network die er er geen misverstand over laat bestaan hoe erg het Anti Semitisme reeds is gevorderd binnen de Occupy beweging.

“Anti-Semitisme en anti-Zionisme zijn inmiddels onlosmakelijk met elkaar verbonden. De verontrustende beelden van de “Occupy Wall Street” protesten laten overduidelijk een anti-Semitische ondertoon zien, die niet eenvoudig weg afgedaan kan worden als een bijverschijnsel van een groeiend aantal demonstranten. Zij zien hebzucht en inhaligheid/gierigheid vooral als een standaard expressie van Anti Semitisme – De Joden en Israël zijn de hoofdschuldigen van de wereldwijde economische wanhoop.”

In bijgaande video is te zien hoe griezelig gevaarlijk een subtiele vorm van Joden haat en Israël haat ingang vind in wat gezien wordt als een vreedzame vorm van protest.

 

U kunt maar weer geinformeerd en gewaarschuwd zijn.

Vr. Gr. Pineut

Bron : The Tribulation Network

Eén reactie op “Anti Semitisme groeit in “Occupy beweging”

  1. Beste pineut,

    Erg jammer dat je niet verder hebt gekeken dan je neus lang is, en klakkeloos een propaganda filmpje als waarheid bestempelt. Dat filmpje waarin wordt beweerd dat de occupy movement anti semitistisch is, is allang debunked en is absoluut niet nieuwswaardig. Zie link http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=NL#/watch?v=NEPgAp5Mkyc .

    Ik hoop niet dat de rest van je blogs zo kortzichtig en bekrompen zijn. Want anders snap ik echt niet de bedoeling van jouw beslissing om een blog te beginnen. Bloggen, en vooral bloggen op WordPress, zou een goede en betere alternatief moeten zijn voor de mainstream nieuwsmedia. En niet klakkeloos neo-conservatieve propaganda filmpjes overnemen en publiceren op wordpress. Zo geef je niet alleen jezelf een slechte naam als blogger, maar ook de wordpress website in het algemeen.

    Als je geeft om je reputatie als blogger, stel ik voor om dit artikel te verwijderen.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s