Sharia4Holland wil vechten voor de wetgeving van Allah

De gekruisde Kalashnikovs onder het dood en verderf zaaiende haatboek van de moslims van Sharia4Holland laat er geen misverstand over bestaan wat de geesten van Sharia4Holland voor de mensen in Nederland in petto hebben.

Moslims moeten strijden om een islamitische staat te maken van Nederland. Die oproep deed de extremistische groepering Shariah4Holland, die sinds een jaar openlijk actief is in Nederland.

Shariah4Holland is een afsplitsing van Shariah4Belgium, een extremistisch netwerk dat het afgelopen jaar enkele keren voor onrust zorgde in België. In dat land wordt de dreiging van de groepering uiterst serieus genomen. Shariah4Holland roept moslims in Nederland op zich sterk te maken voor invoering van de shariah, de streng islamitische wetgeving. Het is de bedoeling dat de leden binnenkort de straat op gaan om leden te ronselen.

De Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) en de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding (NCTb) zeggen ’op de hoogte’ te zijn van de activiteiten. De NCTb ziet nog geen reden tot ingrijpen. „We constateren nog geen strafbare feiten”, zegt woordvoerder Edmond Messchaert. Onder ’strafbare feiten’ worden bijvoorbeeld oproepen tot geweld verstaan. Het verwondert hem niet dat de Belgische organisatie in Nederland actief is. „Dit was al aangekondigd door Shariah4Belgium.” De AIVD wil geen inhoudelijk commentaar leveren.

Over de omvang van Shariah4Holland en wie er schuil achter gaan, kan de NCTb geen uitspraken doen. Shariah4Holland reageert niet op vragen van de media.

Shariah4Holland beschikt over een website, een inmiddels leeggehaald YouTube-kanaal en een Facebookpagina (ruim 150 ’vrienden’) alleen zichtbaar voor leden. Daar maakt Shariah4Holland zichzelf bekend als een ’groep jongeren uit Nederland’ die bereid is ’te vechten voor de wetgeving van Allah’. Verder schrijven ze pas te stoppen ’tot de dood ons zal inhalen of de vlag van shariah zal waaien boven het Koninklijke Huis in Den Haag’. Ook kijkt Shariah4Holland ’met bloedend hart (…) naar het aantal zogenaamde moslims dat massaal richting de stembus gaat om te stemmen voor de democratie’. Deze teksten zijn voor de NCTb reden ’om de vinger aan de pols te houden’.

De afgelopen week heeft Shariaforholland weer van zich laten horen middels een oproep om aanwezig te zijn op de Occupy demonstraties. (zie afbeelding – bron)

Uiteraard is de doelstelling van deze lieden niets anders dan om mensen te ronselen voor hun duistere agenda. Niets mooier is het om in het kielzog van de “Arabische Lente” rellen en de nu overgewaaide Occupy beweging mee te kunnen liften. Ze zullen vast veel steun van hun Hamas en Hezbollah vrindjes van de Internationale Socialisten krijgen. De aan Jointjes lurkende New Age dromers kijken apestoned aan de zijlijn zwijgzaam toe.

Ondertussen zucht Nederland al langere tijd onder een golf van berovingen op juweliers en worden overal in Nederland bejaarde mensen beroofd, in elkaar geslagen, bedreigd en geintimideerd door veelal “getinte medelanders”. Het bekende programma Opsporing Verzocht staat er wekelijks bol van. Vaak worden daders gepakt, maar heel vaak ook niet, over de afwikkeling van dergelijke zaken krijgt de gewone Nederlander verder nooit iets te horen. Maar het is genoegzaam bekend dat deze “getinte medelanders” hun lippen stijf op elkaar houden over de ware motieven van hun daden.

Mocht u willen weten wat de werkelijke duistere motieven zijn dan moet u nog maar eens Het Project lezen. Houd hierbij in het achterhoofd dat moslims in heel Europa met de gestolen buit niet alleen maar luxe goederen aanschaffen maar dat zij hiervoor wapens aanschaffen. Wapens die een enkele keer worden onderschept. Ondertussen fungeren de moskeeën, alias haathutten, als kazernes waar al dit wapentuig wordt opgeslagen. De moslims bereiden zich in heel Europa voor op de komende val van Europa, als dat zo ver is zullen zij openlijk en zonder schaamte een Europese burgeroorlog ontketenen.

Vr. Gr. Pineut

PS : Op 2 November 2004 werd Theo van Gogh op klaarlichte dag door Mohammed Bouyeri vermoord !

Advertenties

Eén reactie op “Sharia4Holland wil vechten voor de wetgeving van Allah

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s