Electro Magnetische Puls kan Europa & Amerika vernietigen

In onderstaande video wordt in het kort een nachtmerrie scenario besproken als Iran of Noord Korea over de mogelijkheden zouden beschikken om een atoomwapen boven Europees of Amerikaans grondgebied te laten exploderen.

Een atoomwapen dat op 400 km hoogte tot ontploffing wordt gebracht is onschadelijk voor mensen maar de enorme krachtige electronische golf die ermee wordt opgewekt vernietigd alle apparatuur met electronische circuits erin. Een dergelijk scenario zou voor Amerika of Europa rampzalig zijn en deze continenten niet alleen direct 100 jaar terug in de tijd werpen maar tevens een enorme chaos veroorzaken.

Van Iran wordt verwacht dat men dit graag wilt om de eigen islamitische eschatologie (eindtijdleer) te versnellen zodat hun Mahdi dan kan komen om een wereldwijd kalifaat te realiseren. Van Noord korea vermoed men dat zij dit graag willen uit wraak en haat in het algemeen tegen het vrije westen.

Of één van deze landen ook daadwerkelijk over de mogelijkheden en de middelen beschikt is maar zeer de vraag. Maar aangezien beide landen er alles aan doen om dergelijke technologie in handen te krijgen blijft er alle reden om hen een stap voor te blijven.

Advertenties

Eén reactie op “Electro Magnetische Puls kan Europa & Amerika vernietigen

  1. Pingback: De stilte over Noord Korea ! « Bent u al de Pineut ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s