Holocaust Ontkenning ?

Islamieten in Nederland en elders blijven beweren dat er sinds een aantal jaren een Holocaust op Palestijnen gaande is. Op subtiele wijze probeerd men de daden van Nazi Duitsland, waarin Joden en velen anderen industrieel werden vergast en verbrand, in de schoenen van Israël te schuiven.

Eén belangrijk punt hieraan klopt al niet en dat is dat Islamieten in het algemeen de Holocaust op de Joden ontkennen. In hun ogen heeft die nooit plaatsgevonden. Anderzijds houd die ontkenning echter geen stand als men wilt blijven volhouden dat het industrieel vergassen en verbranden van Joden in de 2e wereldoorlog nu wel met de Palestijnen zou gebeuren. Dat gebeurd namelijk niet.

De vraag die iedereen elke Holocaust ontkennende islamiet kan stellen is : Waar zijn de Gaskamers en de Verbrandingsovens van Israël waar de Palestijnen met miljoenen tegelijk Industrieel worden vergast en verbrand ?

Ze zijn er niet !

Eén reactie op “Holocaust Ontkenning ?

  1. ‘Holocaust’ is inderdaad een verkeerde term. Wat er in Israël met de Palestijnen gebeurt is apartheid en grenst aan genocide, maar er vindt geen industrieel georganiseerde vernietiging plaats, dus ‘holocaust’ mag je het bewind in Israël toch niet aanwrijven.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s