Crisis 2013

Bezuinigen, bezuinigen, bezuinigen, u moet de broekriem flink strak aantrekken in 2013 is het advies.

Alles moet en wordt flink minder en heel veel wordt schrikbarend duur en duurder. Ach u heeft alle termen de afgelopen weken en maanden wel voorbij zien horen gaan. Toch horen en zien wij maar één kant van de bekende medaille, want naast wat we wel horen en zien, is er ook veel wat wordt verzwegen en al of niet opzettelijk wordt verzwegen. Ziende worden wij voor blind en doof gehouden. De schuldenlast in Nederland is immens en onder een masquerade van decadentie houd iedereen er maar de schone schijn bij op. Laat u maar niet bedotten het verleden is de les voor het heden. Er komt een enorm groot kwaadaardig monster in de vorm van oorlog, geweld en honger op de mensen af waar de honden geen brood van lusten.

Maar gaat gerust allen die horende doof zijn en ziende blind vooral door op de bekende brede weg, wie weet is er nog iemand om u op te vangen als u straks hard en diep valt in de bodemloze put die de vader van de leugen voor u heeft voorbereid. Want velen zullen ten val komen, men zal elkaar haten en laten struikelen. Gezellig met z’n allen op de brede weg naar het eeuwige verderf. Crisis 2013 wordt vast voor een flink aantal mensen een heel gezellig jaar……..

Vr. Gr. Pineut

Nederlander pessimistisch over toekomst land……….

DEN HAAG – 71 procent van de Nederlanders vindt dat het de verkeerde kant op gaat met Nederland. Dat blijkt uit een vrijdag gepubliceerd onderzoek van het Sociaal Cultureel Planbureau. Dat is hoog in vergelijking met eerdere metingen. Zo dacht in het eerste kwartaal van 2011 nog maar 56 procent zo pessimistisch over Nederland.

De ondervraagden vinden de onderwerpen samenleven en economie de belangrijkste onderwerpen. Over criminaliteit en immigratie maakt men zich al enkele kwartalen achtereen minder zorgen.  (Hoe armer een samenleving, des te meer geweld en diefstal  haar deel zal zijn) (Zie ook het Noorse Visioen)

Het onderwerp zorg vindt men steeds belangrijker, dat zou volgens de ondervraagden meer aandacht moeten krijgen van de politiek. In de periode van het onderzoek kwam in het nieuws dat bepaalde dure medicijnen voor zeldzame ziektes mogelijk niet meer worden vergoed. (Men zal elkaar haten en laten struikelen zo zegt de Heere)

Politiek

Het vertrouwen in de politiek bereikt een historisch dieptepunt. Toen de enquête gehouden werd, tussen 3 juli en 7 augustus, gaf nog maar 39 procent van de ondervraagden Den Haag een voldoende. In die periode was er alleen een demissionair kabinet en stond de vijfde verkiezingscampagne in tien jaar op het punt van beginnen.

Het vertrouwen in de economie krabbelt weer wat op. (En zo liegt de vader van de leugen gezellig verder) De helft van de ondervraagden denkt dat de economie nu in elk geval niet meer slechter kan worden. (Wee hen want zij zullen wenen en tandenknarsen) In het laatste kwartaal van 2011 dacht nog maar een derde van de ondervraagden dat het dieptepunt was bereikt.

Over hun eigen portemonnee zijn de Nederlanders positiever: slechts een kwart denkt dat hun financiële situatie slechter zal worden. (slaap maar lekker verder)

Bron : Nu.nl (Toevoegingen Pineut)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s