Economisch Armageddon en U !

Geplaats op 2 juli 2011 – Herplaatst op 8 Oktober 2012

In onderstaande engelstalige animatie video wordt op eenvoudige wijze inflatie, recessie e.d. uitgelegd.
Hoewel het hier de Amerikaanse situatie betreft geld dit in principe voor de algehele wereld economie. Zo is de Europese en ook Nederlandse situatie (denk hierbij aan het huidige Griekenland schandaal) goed vergelijkbaar. Bedenk daarbij dat wanneer het in Amerika goed mis gaat, zoals het in 2008 begon met de bankencrisis, dit zal over slaan op de rest van de wereld.

Op dit moment is de dollar nog steeds de belangrijkste wereldmunt maar iedereen weet inmiddels dat dit niet lang meer kan en zal duren. Wat er voor in de plaats komt ? Speculaties genoeg helaas weet niemand het echt zeker. Ook de Euro staat onder zware spanning. Met recht kan gesproken worden van een extreme vorm van stress in de valuta markt, als deze stress knapt en de munteenheden omvallen bestaat de kans op een nieuwe wereldmunt. Bijbelgetrouwe Christenen denken hierbij bijv. aan 10 koningen die voor één uur macht zullen ontvangen. Die 10 koningen zullen ook dus een koninkrijk moeten hebben met een munteenheid, of misschien zelfs erger, een RfiD Chip die elke persoon zal moeten hebben in rechterhand of voorhoofd om te kunnen kopen en verkopen. Zover is het echter nog niet.

Op dit moment staan we aan de vooravond van een economisch Armageddon, dat is dan ook de titel van onderstaande video. Iedereen weet inmiddels dat niet alleen Amerika maar ook Europa en de rest van de wereld niet door kan gaan zoals het nu gaat. Ondanks en ongeacht wat alle financiele topeconomen en ministers de mensen ook op de mouw wensen te spelden. De rellen in Griekenland spreken wat dat betreft voor zich en zijn in zekere zin een profetische voorafschaduwing wat de rest van de wereld nog staat te wachten.
(zie hiervoor ook de illuminati kaart waarbij de wereldvaluta’s één voor één door een grote symbolische vis worden verzwolgen)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s