De onvermijdelijke Economische ondergang gebeurd NU

Er zijn 5 Plaatsen in de wereld waar u NIET moet zijn als dit gebeurd. Enige maanden terug maakte Michael Ruppert al duidelijk dat de instorting vanaf Juli 2011 zou beginnen. Inmiddels is het nu standaard in het reguliere nieuws. Met andere woorden, wat velen reeds lange tijd terug al zagen aankomen maar wat halstarrig werd verzwegen voor het grote publiek, kan men nu niet langer verborgen houden en verzwijgen.

Voor de meesten is dat nieuws en de gevolgen echter al veel te laat. Zij zijn het die onvoorbereid de grote financiele slachting niet zullen overleven. In onderstaande video’s komt e.e.a. nogmaals aan de orde. In dit geval gaat het over de dollar, waarvan ook de reguliere nieuwsmedia nu gewoon doodleuk vertellen dat het schuldenplafond van Amerika niet nog meer verhoogd kan worden en dat Obama bezig is met tijd rekken. Tijd die men helemaal niet meer heeft. Het beetje uitstel geeft hen echter nog de mogelijkheid om bepaalde zaken zeker te stellen. (Olie, Water, Voedselvoorraden) zie hiervoor ook de video “Collapse” van Michael Ruppert.

Die mogelijkheden zullen de meesten nu vrijwel niet meer hebben. De Europese situatie is exact hetzelfde ook hier in Europa probeerd men de onvermijdelijke val en ondergang van de Euro, en dus het economische systeem, nog iets uit te stellen. Van uitstel en afstel is echter in het geheel geen sprake meer. De leiders in de hoogste rangen en regionen zijn slechts bezig om voor zichzelf diverse zaken veilig te stellen, waarna de genade klap aan het gewone volk zal worden uitgedeeld.

Ondertussen gaat ook de Hollywood illusie nog een flinke stap verder. De nieuwste films en producties zullen de massa betoveren met nog extremere illusies van buitenaardsen en invasies. Het doel is echter duidelijk. De mensen moeten afgeleid worden. Niet alleen van Jezus Christus en God de Vader, in wie alle macht van het Unviversum ligt. Maar ook van het onzichtbaar verdwijnen van velen rijken in de onderaardse schuilkelders. Bedenk nog maar eens goed waarom ineens vele series en shows plotsklaps zijn afgebroken. Oprah Winfrey heeft haar plaatsje al ingenomen in één van de vele luxe kamers van de D.U.M.B.S. en zij is en was zeker niet de eerste en zeker niet de laatste. Ik herhaal het nog maar eens, wanneer gij al deze mensen ineens stilzwijgend van het wereld toneel ziet verdwijnen, weet dan dat het voor de deur staat……………

Vr. Gr. Pineut


Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s