Frans Timmermans & Jet Bussemaker

Het Hoge Woord is er uit, Frans Timmermans wordt Minister van Buitenlandse Zaken en Jet Bussemaker wordt Minister van Onderwijs. De afgang en ondergang van Nederland is de komende regeerperiode voorgoed bezegeld met o.a. deze twee Nitwits als  “Ministers”.

Waarom een afgang ? Eerst maar onze Frans die regelmatig erg mediageil is en graag mag aanschuiven bij o.a. Pauw & Witteman. Popi Jopi wil populaire Frans graag indruk maken en daarom draagt Frans altijd opvallende lichaams sieraden, de ene keer heeft Frans een kekke hippe moderne bril op, die hij bij wijze van spreke als laatste aanbieding van Hans Anders op de Nederlandse buis komt showen. Een andere keer draagt Frans opvallende polsbandjes of andere flitsende bling bling. Frans wil opvallen en dat doet hij dan ook want iedereen praat over hem en daar kickt onze Frans op.

Inhoudelijk heeft Frans echter weinig te betekenen. Frans is het exponent van oppervlakkigheid want zodra Frans zijn mond opendoet knijpt kijkend Nederland z’n billen dicht en krommen de tenen zich massaal in één en dezelfde richting. Frans houd namelijk van de Palestijnen, hun geschiedenis vergelijkt Frans graag met Wolga Duitsers. Hoe de geschiedkundige vork echt in elkaar steekt intereseerd Frans niet zoveel. Frans is immers populair en als ie het niet is, dan zorgt Frans via het Rode PVDA netwerk wel dat hij dat wordt.

Je mag daarvoor best wel een beetje de geschiedenis verdraaien of verkeerd interpreteren, een kniesoor die daar op let. Zo babbelt Frans ook graag over Hamas of de Arabische Lente, als hem dat zo uitkomt. Maar Frans heeft het niet zo op Israël moet u weten. De hele ontstaangeschiedenis en diepere achtergrond is aan Frans niet besteed. Frans wil gewoon populair zijn en aan verdieping in de geschiedenis en feiten heeft Frans een broertje dood. Veel hoeft u dus in de komende 4 jaar niet te verwachten van Frans, voor hem zijn alle kleuren slechts een schakering van Rood.

Dan onze Jet, dat wordt helemaal dolle pret.
Was Jet eerst onze drama koningin op volksgezondheid, nu mag zij op onderwijs haar domheid etaleren en de Nederlandse kindertjes valsheid in geschrifte leren. Want toen onze Jet nog Staatssecretaris was bemoeide zij zich met oorlogszaken en moest Nederland leren dat Europa en Nederland door allochtonen was bevrijd. Alleen bedoelde onze Jet hiermee niet de Amerikanen, de Engelsen en de Canadezen. Een rel was geboren want Jet vertelde iets wat niemand wilde horen. Jet beloofde beterschap en een lijvig rapport van onderzoek zou er komen. Helaas u raad het al wij wachten nog altijd met smart, want dat rapport is er nooit gekomen.

Wel een keurige afscheids brief van het NIOD toen Jet afging als een gieter en nu aD 2012 krijgt Nederland helemaal op z’n sodemieter !

Vr. Gr. Pineut

Referenties : HP de Tijd | Amsterdam Post | Rampen komen over ons

Zie ook : Frans Timmermans op Buitenlandse Zaken : Slecht Nieuws voor Israel

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s