Eng, Enger, Engst !

Het wereld wijde netwerk van de Illuminati, open en bloot voor iedereen te zien !

Open en bloot voor iedereen duidelijk te zien dat de Illuminati er niet langer voor schromen om aan iedereen te laten zien en lezen wie zij zijn en waar ze voor staan.

Hoewel de samenzwerings theoriën over “de illuminati” niet geheel onbekend zijn voor de bezoekers van dit blog gewoon even klikken op bovenstaand logo en dan de site vakkundig uitpluizen, lezen, navorsen en doorgronden. Niet langer Theorie maar gewoon een Feit ! Zoals met een eerdere site over de vrijmetselaars i.z. het Wachttoren Genootschap ook al via dit blog was aangetoond.

Vooral de meta tag “bron code” van de site laat er geen misverstand over bestaan uit welke duistere onheilige OCCULTE hoek de wind waait.

Die Bron Code is o.a. : “meta name=”description” content=”The Illuminati Network endeavors to provide timely and topical information and education from an Occult perspective for worldwide public consumption in an effort to promote diversity and understanding through cooperation and information sharing with International spiritual and Occult communities.”

Let vooral op de woorden Occult, mystiek, spiritueel=Spiritisme etc. Dit dient door de wereld bevolking kritiekloos te worden verorberd !

Ik neem aan dat u nu inmiddels genoeg informatie heeft om verder onderzoek te doen, bij deze heb ik getracht weer 1 en ander te Openbaren ! (Jeremia 33:3)

Vr. Gr. Pineut

Update: Paul Begley besteedde er op 1 Nov. J.L. een video aan, inmiddels wordt het bizarre nieuws door meerdere websites en blogs opgepikt.

Referentie Artikel : De val van de Illuminati

Links/Verwijzingen : EindTijdNieuws

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s