Een Stortvloed van Geweld

Socialistische Massa Moordenaars die miljoenen doden op hun geweten hebben.

De situatie in het Midden-Oosten staat op het punt van escaleren en de verwachtingen zijn dat het een vloed van geweld teweeg zou kunnen brengen.Het betekent dat het tijd is voor een aantal belangrijke beslissingen, want dit is het moment waarop de economische systemen die we allemaal gebruiken op het punt van instorten staan. Of in andere woorden, al onze wandaden worden nu blootgesteld. Blijkbaar, is er tussen het  Internationaal Monetair Fonds (IMF) en de Europese Unie (EU) open onenigheid over de voorwaarden van het Griekse reddingsplan, omdat het komt tot bloei dat de Griekse en de EU / wereld instorten snel is.

Het IMF en de EU weten allebei dat ze slechts een paar maanden afzitten van een grote kernsmelting, een (waarschijnlijke) instorting van de totale wereldeconomie, misschien eerder. De goede oude tijd van overmatige overheidsuitgaven en afval is nu voorbij. De Verenigde Staten zijn niet ver achter. De economische situatie is zacht uitgedrukt zeer nijpend, en er is feitelijk niets wat je financieel kunt doen om jezelf echt te besparen. In de nabije toekomst zal geen enkele hoeveelheid van de rijkdom u verlossen van wat er gaat komen, maar alleen je geloof in Jezus Christus, de almachtige God. De wereld zal verwonderd kijken naar de ogenschijnlijke redding door de antichrist, maar hij zal alleen maar duisternis geven aan de ziel.

Naarmate de economische situatie verslechtert, zal de wereld elite hun plan maken om de wereld te redden van de komende monetaire crisis. Ik geloof dat, volgens de Schrift, de komende economische ineenstorting een crisis van alle valuta’s zal zijn. Dit zal het teken van het beest systeem inluiden. Als de 70e week van Daniël nog de toekomst is, dan zijn we naar mijn mening in ieder geval 3 ½ jaar verwijderd voor het merkteken van het beest wordt uitgevoerd,. De European Neigbourhood Policy  (ENP), tot dusver het enige 7 jaar durende vredesovereenkomst, heeft nog steeds tot december 2013 voordat het naar de prullenbak kan worden verwezen. Echter, als het ENP niet de 70e week van Daniël 9:27 is, wat een reële mogelijkheid is, dan zijn de gebeurtenissen van vandaag de voorbode voor de vervulling van een aantal opmerkelijke profetieën in de komende jaren.

De recentelijk herkozen President Obama van de Verenigde Staten is niet de antichrist, maar hij is een wegbereider. Wat betreft Javier Solana: zoals ik al eerder in een commentaar gezegd heb: net wanneer je denkt dat de beste “gepensioneerde”man van de aardbodem is verdwenen, komt hij weer in het nieuws met wel weer zeer opmerkelijke uitspraken. Dit betekend dat hij nog steeds nauw betrokken is bij wat er gebeurd in de hedendaagse wereld met alle crisissen en geruchten van oorlogen. Het zou mij nog steeds niet verbazen als dr. Solana inderdaad de komende mens der wetteloosheid zal zijn. Indien de EU een leider zoekt om hen uit deze dramatische crisis te leiden, zal het één van het kaliber van Solana zijn. President Obama heeft meer dan vier jaar in het Witte Huis mogen zitten, en ik vermoed dat Amerika en de wereld er veel anders zal gaan uitzien in de nabije toekomst. Christus komt, en God is bezig met het plaatsen van mensen op hun plaats om de Schrift te vervullen, en dit geldt ook voor u, uiteraard op een positieve manier. Vergeet niet, het vervullen van de Schrift bewijst dat God God is, en vaak als de Schrift vervuld is, is het niet helemaal naar onze smaak of is het anders gegaan dan onze verwachtingen. Gebruik het leven van Jezus Christus op aarde als een voorbeeld voor anderen, zoals God vaak vertelde tegen de discipelen dat deze dingen moeten gebeuren, zodat de Schrift vervuld worde, en zo zal het ook in onze dagen zijn. Vergeet u nooit dat wij, de ware christenen, ambassadeurs zijn voor Jezus Christus op deze aarde.

Mijn vrienden, de tijd is dichtbij voor profetieën om in vervulling te gaan. En toch is die tijd al hier. De economische situatie is nijpend, en de nabije toekomst is somber. We zullen door de donkerste tijden in de geschiedenis moeten gaan, maar het zal moeten gebeuren. Wanneer we sterk blijven zullen we het licht van Christus voor de eeuwigheid zien bij Zijn komst.

Oorlog hangt in de lucht, en er zijn rapporten dat het Israëlische leger is een grote Gaza operatie in het zuiden is begonnen. De Israëlische regering weet dat de internationale gemeenschap is bang als de dood is vanwege dit besluit, omdat het elke economische stabiliteit in een neerwaartse spiraal kan doen terecht komen nu de wereld een wrak is, en vooral met het oog op de reactie van andere spelers, zoals Syrië, Iran of Rusland. We zullen doorgaan met het rapporteren van deze ontwikkelingen en kijken of deze week meer details worden gegeven.

Het feit dat zowel de EU als de Verenigde Staten stil is gebleven tijdens de raketaanvallen op Israël toont de ware kleuren van Obama en de EU en het laat zien dat als op een dag in de zeer nabije toekomst Israël aangevallen wordt door de Gog / Magog alliantie, de wereld Israël niet zal helpen zoals Ezechiël profeteerde in Ezechiël 38/39. Mijn vrienden, dit zou tot een kettingreactie van gebeurtenissen kunnen leiden tot Jesaja 17 de vernietiging van Damascus en Ezechiëls profetieën.

Het is moeilijk vast te stellen waar dit alles past in tijdlijn van God, maar er zijn momenten dat we kunnen zien waar Gods hand aan het werk is. We zullen zien waar en wanneer de ontwikkelingen transpireren en of dit zal gebeuren zoals ik denk dat ze zouden kunnen, maar het kan erg interessant gaan worden. De tijd zal het leren.

Bron : Eindtijd Profetie Speurder

Advertenties

Eén reactie op “Een Stortvloed van Geweld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s