Pallywood 2012

Net zoals in vorige conflicten van de Islam tegen Israël wordt ook in het huidige conflict gebruik gemaakt van propaganda om de wereld opinie tegen Israël op te zetten. In voorgaande jaren verschenen er foto’s die totaal niets met het conflict Gaza/Israël te maken hadden, maar die wel gepresenteerd werden alsof het om Filistijnse slachtoffers gingen.

De meest recente propaganda, die zo uit het leerboek van Joseph Goebbels, de Minister van oorlogspropaganda, zijn rondgestuurd is o.a. een BBC reportage waarin de Filistijnen met een zogenaamd gewonde man in beige jas lopen te slepen, enkele minuten later loopt de man gezond en wel in dezelfde reportage vrolijk rond.

Maar het kan natuurlijk beter denken zowel de Filistijnen als de vele aanhangers van Hamas want o.a. via twitter worden er foto’s rondgestuurd die totaal niets te maken hebben met de Filistijnen. Zo werd er o.a. een foto van een gewond kind rond gestuurd die  uit een Journalisten fotocollage van de oorlog uit Syrië afkomstig bleek te zijn.

Dat vooral foto’s met gewonde/gedode kinderen het goed doen om zo de massa te manipuleren opdat zij de kant van Hamas/Filistijnen kiezen verwonderd natuurlijk niemand meer. Dat men heel erg ver kan gaan in het manipuleren bewijst echter wel deze enorme domme & schaamteloze propaganda fout. Op deze foto staat een zwaar gewond Israëlisch kind die door aanhangers van Hamas werd rondgestuurd met de mededeling dat het hier een Filistijns kind betrof.

De originele maker van de gemanipuleerde foto kreeg uiteraard een lawine aan kritiek over zich heen (zelfs uit eigen gelederen) voor het verspreiden van dergelijke vuige leugens. Helaas blijken de vele aanhangers van Hamas en de Filistijnen dergelijke leugenaars en manipulators van harte te steunen en gaan zij gewoon door met het verdraaien en liegen om zo de wereld opinie te kunnen blijven beinvloeden. De gewraakte tweet is snel verwijderd maar de reacties komen nog altijd binnen.

De Leugens van Hamas in 1 Video

Uiteraard gaan de leugens gewoon verder en worden er foto’s van vermoorde kinderen uit Syrië gebruikt met als enig doel om net te doen alsof dit vermoorde kinderen in Gaza zijn.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s