ISLAM = RELIGIE VAN DE DUIVEL

In onderstaande video een verslag en interview met Pastor Umar Mulinde uit Uganda die door een aanslag van een moslim bijtend zuur in z’n gezicht kreeg gegooid.
In dit schokkende en huiverende Interview maakt de Pastor één ding heel erg duidelijk : ISLAM IS GEEN RELIGIE VAN VREDE en MOSLIMS ZIJN DUIVELS OP AARDE.

De video begint met een collage van foto’s die het gezicht tonen van de Pastor voor de aanslag om daarna over te gaan in de huidige staat van z’n gezicht ten tijde van het interview dat werd afgenomen in het Sheba Ziekenhuis in Tel Aviv door J. Mark Campbell. Aan het eind v/d video doet de pastor een oproep aan Amerika en de rest v/h vrije westen om tegen de islamisering te strijden.

Zijn oproep is tevens een waarschuwing dat als de islamisering niet wordt tegengegaan we in het vrije westen hetzelfde risisco lopen als de vele christelijke regio’s in verschillende islamitische en Afrikaanse landen reeds hebben ondervonden. Waarvan het getuigenis van deze Pastor een triest bewijs is.

De video bevat schokkende beelden van het zwaar gehavende gezicht v/d Pastor u bent dus vooraf gewaarschuwd.

3 reacties op “ISLAM = RELIGIE VAN DE DUIVEL

 1. Ja want de ware God is Jehovah. Allah is een verzindsel van Satan de Duivel, die noemt zich God van de christenheid, Allah van de islam en Boedah van de Boedahs. dit zijn wel de belangrijkste religies in de wereld. En dan heb je nog natuurgoden enz enz.
  2 korinthiers 11: vers 14 en 15. Waarin gezegd wordt, dat Satan de Duivel een engel des lichts is die zich blijft veranderen.

  Like

  • de ware god?? Wat zijn Anu, Marduk, Zeus, Wodan, Rig-Veda, Isis, Osirus en Horus etc etc bv dan??

   Pas nadat de joden hun idiote religie er doorheen hadden gedrukt werd over gegaan op 1 god. Het zijn ook alle 3 dezelfde religies zowat, allemaal met het doel voor “mass control”.

   Religies zouden verboden moeten worden tot een mens minstens 18 is en verstandelijk volwassen is om dit zelf te kunnen beslissen ipv door dit opgelegd te krijgen van hun ouders!!

   Jij lijkt me ook wel van de kerk, nou ik ben benieuwd of je er net zo in had geloofd als het niet met de paplepel erin was gegooid…. 😉

   Zoals de comment hieronder al zegt: Geloof maakt meer kapot dan je lief is..
   Nou inderdaad, het maakt hele landen kapot om maar niet te spreken over de mentale schade die het oplevert bij kleine kids die zo bang ermee worden gemaakt of nog erger, sexueel misbruikt worden omdat god het wilt…

   De wereld gaat pas vrede leren kennen als alle religies opgedoekt worden!

   Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s