ISLAM = RELIGIE VAN DE DUIVEL

In onderstaande video een verslag en interview met Pastor Umar Mulinde uit Uganda die door een aanslag van een moslim bijtend zuur in z’n gezicht kreeg gegooid.
In dit schokkende en huiverende Interview maakt de Pastor één ding heel erg duidelijk : ISLAM IS GEEN RELIGIE VAN VREDE en MOSLIMS ZIJN DUIVELS OP AARDE.

De video begint met een collage van foto’s die het gezicht tonen van de Pastor voor de aanslag om daarna over te gaan in de huidige staat van z’n gezicht ten tijde van het interview dat werd afgenomen in het Sheba Ziekenhuis in Tel Aviv door J. Mark Campbell. Aan het eind v/d video doet de pastor een oproep aan Amerika en de rest v/h vrije westen om tegen de islamisering te strijden.

Zijn oproep is tevens een waarschuwing dat als de islamisering niet wordt tegengegaan we in het vrije westen hetzelfde risisco lopen als de vele christelijke regio’s in verschillende islamitische en Afrikaanse landen reeds hebben ondervonden. Waarvan het getuigenis van deze Pastor een triest bewijs is.

De video bevat schokkende beelden van het zwaar gehavende gezicht v/d Pastor u bent dus vooraf gewaarschuwd.

2 reacties op “ISLAM = RELIGIE VAN DE DUIVEL

  1. Ja want de ware God is Jehovah. Allah is een verzindsel van Satan de Duivel, die noemt zich God van de christenheid, Allah van de islam en Boedah van de Boedahs. dit zijn wel de belangrijkste religies in de wereld. En dan heb je nog natuurgoden enz enz.
    2 korinthiers 11: vers 14 en 15. Waarin gezegd wordt, dat Satan de Duivel een engel des lichts is die zich blijft veranderen.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s