Anonymous Draait door

Guy Fawkes Mask

Iedereen kent ze wel, de term “Anonymous” spreekt tot de verbeelding van velen. Afgeleid van de speelfilm V for Vendetta heeft de hele wereld inmiddels kennis gemaakt met het beroemde en beruchte Guy Fawkes Masker.

Anonymous is alles en iedereen en tegelijk ook helemaal niemand, het is een concept, een begrip dat mensen zou moeten samenbinden om te strijden voor “vrijheid”.

Maar wat voor de één vrijheid is, is gebondenheid/onvrijheid voor de ander. Na de Occupy beweging, waarin Anonymous als beweging, wereld bekendheid en ook sympathie kreeg. Brokkelde diezelfde waardering en sympathie voor deze zogenaamde Anonymous beweging ook snel weer af, door haar éénzijdige gedachte over vrijheid dwangmatig aan anderen op te willen leggen. Tijdens de Occupy beweging werd dit destijds al zichtbaar door een duidelijke verschuiving en agressie richting de zionisten bankiers e.d. Om uiteindelijk te resulteren in het zelfde oude liedje “De Joden hebben het gedaan”. “De hele wereld is in handen van een groot Joods Zionistisch complot”.

Inmiddels staat de term Anonymous synoniem voor een grote groepering op het Internet die Pro Hamas, Pro Palestijns en fel Anti Joods is. Hierbij is hen niets meer te gek en de lieden die zich nu uitgeven voor Anonymous doen de allereerste intentie van de oorsprong van deze beweging meer kwaad dan goed. Zo hebben zij in de strijd tussen Hamas in de Gaza enerzijds en Israël en de Joden anderzijds vele Israëlische, Pro Israëlische en Pro Joodse websites en accounts, zowel in Israël, alsook in diverse andere landen, gekraakt, misbruikt, kapotgemaakt en gevoelige data op het internet verspreid.

Hun laatste wapenfeit is dat zij het twitter account en de facebook pagina van de Vice Premier Silvan Shalom van Israël hebben gekraakt en nu zeer agressieve berichten vanaf dat account de wereld insturen. Er staat nog net geen oproep van hen, via de Vice Premier van Israël, om alle Joden te vermoorden op, maar het schorremorrie wat zich nu uitgeeft als Anonymous is er gek en asociaal genoeg voor. Deze lieden zijn als de honden die terug gekeerd zijn tot hun eigen braaksel waar zij zich dag aan dag in rond wentelen. Wat men ooit zei te willen bestrijden is men zelf geworden.

Door ” Anonymous” gekraakte twitter account van de Vice Premier van Israël met door hen schandalige geplaatste oproepen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s