De eerste officiële RFiD TV Advertentie

Voor het eerst geplaatst op 16-11-2009

Ik haal deze Video maar weer eens naar boven naar aanleiding van de nieuwste discussie over een Landelijk in te voeren DNA DataBank.
Een schrikbarende 60 procent van de Nederlanders is voor een dergelijke maatregel. Met andere woorden, men heeft er geen bezwaar tegen dat de integriteit van ieder individu ondergeschikt moet worden gemaakt aan de staat. Die discussie zal voorlopig nog wel even gevoerd gaan worden. Maar aangezien 60% al voor is kan dat in een democratie er toe leiden dat deze meerderheid aan een minderheid van tegenstanders dit toch dwingend verplicht op wil gaan leggen.

Zo zien we dus al een verschuiving van de consensus, wil je het niet vrijwillig en vrolijk nemen, dan komt er vanzelf een moment waarop het verplicht wordt.
Een zelfde discussie wordt al jaren gevoerd over een in te voeren geimplanteerde RfiD Chip. In het begin ging dit nog vrijwillig, maar was het vooral bedoeld om de geesten rijp te maken voor acceptatie. Inmiddels zijn we zover dat de zorg onbetaalbaar wordt en daarbij willen de zorgverzekeraars meer CONTROLE.
Die controle kunnen de zorgverzekeraars naar zich toe trekken door alle mensen te verplichten een Zorg RfiD Chip te nemen. Weiger je dat, dan krijg je geen zorg !

Uiteraard worden alleen de voordelen benoemd, over de nadelen heeft men het liever niet, bovendien kan er met de RfiD Chip nog zoveel meer.
De toekomst is niet ver meer dat het bestaan van alle mensen valt of staat met deze RfiD Chip. Mocht u het zijn ontgaan ook de banken hebben hier wel oren naar.
Vanaf 1 Januari stapt Nederland over op Iban, het zou wel makkelijk zijn als een dergelijk Iban nummer ook in die RfiD Chip staat, kopen en verkopen, zorg of geen zorg. Het kan allemaal dan met één piepje. Het Iban nummer bestaat uit 18 cijfers. 18 gedeeld door 3 is 6 en 3 maal 6 is 18.

En al lachende namen zij het teken van het BEEST,
tot hun eeuwige verderf !

3 reacties op “De eerste officiële RFiD TV Advertentie

  1. Pingback: De eerste officiële RFiD TV Advertentie | Bent u al de Pineut ? | RFID Nederland | Scoop.it

  2. Pingback: Bent u al de Pineut ?

  3. Pingback: SEPA de nieuwe standaard voor betalen. | Bent u al de Pineut ?

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s