Obama de Namaak Messias

Ingezonden

Obama_de_namaak_Messias

Klik op afbeelding voor een vergroting

Sinds zijn komst op het politieke wereldtoneel in 2008 zijn de samenzweringstheorieën over Obama niet meer te tellen. Wie kan zich nog herinneren dat in 2008 de eerste filmpjes op youtube verschenen waarin de tekst “Yes we Can” achterstevoren werd afgespeeld en dat dit klonk als “Thank You Satan” ? De vele theorieën worden hier echter niet allemaal nogmaals besproken.

Maar mensen vergeten snel, op Internet en zeker in de duistere krochten van de vele samenzwerings websites is men dit echter allerminst vergeten. Zo maakte destijds een kunstschilder een groot schilderij waarop Obama werd afgebeeld als een gekruisigde “Christus”. Het leidde tot veel ophef maar zo snel als de ophef kwam was deze ook weer verdwenen.

Klik op afbeelding voor een vergroting

De nieuwste en laatste ophef is een Televisie programma in Amerika waarin Obama als “Lord and Saviour” werd aangekondigd. Ja, ja Obama als Heer en Redder ? Anti Christelijker dan dit, zou men verwachten, kan je het niet krijgen.
Toch speelt hier een heel andere duistere psychologische strategie. De goddeloze geesten van deze wereld worden door dit soort zaken voorbereid en klaargestoomd om de aanstaande komst van de Anti-Messias te accepteren.

Christenen weten heel goed welke waarschuwingen er door God gegeven zijn om al dit soort kenmerken te kunnen onderscheiden en herkennen. Zodat zij zich voor kunnen bereiden om niet in de val te trappen die de vader van de leugen aan het opzetten is voor de mensheid. De mensheid raakt meer en meer van God los en daardoor zal het voor de vader van de leugen steeds makkelijker worden om hen allen te verleiden en om de mensheid zijn eigen versie van “God de Vader, God de Zoon & God de Heilige Geest” te laten accepteren.

De wereld zal dan zijn overgeleverd aan de onheilige drie eenheid, een exacte kopie van de vader van de leugen die hen allen ten verderve zal voeren. De mens die de Schrift de Anti Christ noemt, een mensen zoon die door de geest van het beest zal worden geleid. Het beest als vader, de mensenzoon als anti christ, geleid door de onheilige geest.

Aanvullende video waarin 14 van 16 Bijbelteksten worden gerelateerd aan Barack Hussein Obama als de “Anti Christ”

Vr. Gr. Pineut

Eén reactie op “Obama de Namaak Messias

  1. Pingback: Obama de antichrist ? | Bent u al de Pineut ?

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s