Islamisten in Engeland willen Kerstfeest misbruiken

Islamisten in Engeland, onder aanvoering van de extremist Anjem Choudary, willen op 24 December (kerstavond) voor de St. Paul’s Kathedraal in London een ‘open debat’ houden over de moslim jezus.

Dat de islamisten al veel langer bezig zijn om het vrije westen te ontjoodsen en ontchristenen is voor velen al geen bijzonderheid meer. Maar dat men de brutaliteit heeft om op de dag voor Kerst te proclameren dat de Jood Jezus Christus een moslim is tart elke beschrijving.

Bijgaand de poster die men massaal rondstuurd, via social media en op straat ronddeeld.

Saillant detail : Aan de onderkant van de poster spreekt de geest van de anti christ die zegt dat Jezus Christus NIET de Zoon van God is !

Poster_AC

Het officiele persbericht : http://www.anjemchoudary.com/press-releases/public-debate-on-christmas-eve-about-the-true-message-of-jesus

Eén reactie op “Islamisten in Engeland willen Kerstfeest misbruiken

  1. Ja, dat is een boude bewering dat Jezus niet de zoon van God is. Maar Arabieren beweren altijd dat het vaderschap nooit te bewijzen is, dat dit met DNA technieken wel kan wisten ze niet. Alleen het moederschap is volgens hen vast te stellen en dan kan ik me indenken dat ze tot onjuiste conclusies kunnen komen.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s