Gevaarlijke Griep Variant H3N2 raast door de VS

Schematische Weergave van het Agressieve Griep A virus Subtype H3N2 (waarschijnlijk een afgeleide variant van het Varkens Griep Virus)

Schematische Weergave van het Agressieve Griep A virus Subtype H3N2 (waarschijnlijk een afgeleide variant van het Varkens Griep Virus)

Momenteel raast er door de Verenigde Staten een Griep Variant “H3N2” genaamd die al duizenden heeft getroffen en waar inmiddels 18 Kinderen aan zijn overleden.

Na de Mexicaanse Griep Hype H1N1 dacht iedereen dat enkele jaren terug de wereld getroffen zou worden door een Pandemie die vele slachtoffers zou eisen. Gelukkig bleef een Pandemie uit en het aantal slachtoffers bleef beperkt het zette vele mensen echter flink aan het denken. Zowel voor als tegenstanders waren het erover eens dat de hele media hype rondom H1N1 schromelijk was overdreven.

Maar wellicht diende de hype een heel ander doel en was achteraf gezien de H1N1 griep weldegelijk een Valse Vlag aanslag op de gedachten en het denken van de mensen ? Sinds 2010 weigeren immers steeds meer mensen zich te laten vaccineren en zit daar wellicht de hele crux van de Valse Vlag waardoor nieuwe varianten nu vrij en openlijk via de lucht zich kunnen verspreiden, met alle gevolgen vandien.

Met de huidige moderne tijd, waarin een dergelijke Griep Variant zich gemakkelijk via vliegtuigen over de wereld kan verspreiden, lijkt het erop dat het deze keer echter goed mis is.

Gezondsheids medewerkers van de CDC luidden de noodklok over wat zij noemen een zeer agressieve griep variant waarvan dit nog maar slechts het begin is. Men vreest de komende 2 maanden een ware griep explosie zowel binnen als buiten de Verenigde Staten.

Driekwart van de reeds zieke en besmette mensen hebben zich niet laten vaccineren tegen de jaarlijks terug kerende griep. Dit is mede de oorzaak dat deze variant zich nu vele malen sneller kan verspreiden en ook meer slachtoffers zal eisen.

Het CDC (Center for Disease Control) houdt de voortgang van de verspreiding, het aantal meldingen en sterfgevallen nauwlettend bij. Op dit moment is er nog geen reden voor paniek of alarm maar de snelheid en agressie waarmee dit griep virus zich verspreid stemt het CDC wel tot grote bezorgdheid.

Het zijn vooral de heftigheid van de complicaties van de griep waar mensen het meeste last van hebben die tot deze bezorgdheid leid. Daarbij treft deze griep variant vooral ook kinderen, het is momenteel nog te vroeg om te zeggen hoe erg dit griep seizoen zal verlopen aldus het CDC.

Bron : Daily Mail + Video | Bewerkte Vertaling Pineut | Referentie Waarschuwings Artikel van 5 Oktober 2012 “Gevaarlijke Griep Epidemie op Komst !”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s