Het andere gezicht van Alex Jones

De enorme agressie van Alex Jones spreekt boekdelen !

De enorme agressie van Alex Jones spreekt boekdelen !

Nadat midden december in de Sandy Hook Elementary School 20 kinderen en 6 volwassenen werden afgemaakt door een gestoorde jongeling met een automatisch vuurwapen, is het debat inzake gun control in de VS opnieuw in alle hevigheid opgelaaid.

Het recht om wapens te bezitten en te dragen is in Amerika een grondwettelijk recht, dat burgers wordt gegarandeerd door het Second Amendment.

Toch is zowat iedereen ervan overtuigd dat het zo niet verder kan. Alleen zijn de voor- en tegenstanders van gun control het over vrijwel niets met elkaar eens. De Britse talkshowhost Piers Morgan (CNN) trachtte zich al een paar keer in het debat te mengen, met de boodschap dat de wapenwet dringend moet worden verstrengd. Dat leverde hem alvast een petitie op,  aan het Witte Huis gericht,  waarin om zijn onmiddellijke deporatie wordt gevraagd. In luttele weken had die petitie 100.000 handtekeningen verzameld.

Die petitie is het werk van Alex Jones, een controversiële onderzoeksjournalist, die de websites Infowars en PrisonPlanet uitbaat. Critici noemen hem een samenzweringstheoreticus en complotdenker;  zijn fans zien hem als een fervent voorvechter van de Amerikaanse grondwet.

Morgan nodigde dinsdag Jones in de studio’s uit om de zaak uit te praten. Hoewel Jones beslist bruikbare argumenten aanvoerde tegen gun control, verliest de man met de seconde alle controle over zichzelf. Van een debat was dus weinig sprake…

Maar al wie denkt dat de regering Obama straks makkelijk het Amerikaanse wapenbezit aan banden kan leggen en de Amerikanen hun ‘Second Amendment’-rechten kan afnemen, staat van het andere gezicht van Alex Jones toch wel even te kijken.

Eén reactie op “Het andere gezicht van Alex Jones

  1. De shootings zijn false flags om zo de Amerikanen maar gek genoeg te maken dat ze vrijwillig hun wapens inleveren. Zoek maar het filmpje van de “bedroefde” en lachende acteur-vader maar op. https://www.youtube.com/watch?v=_EEKqcRELz4 etc. Ondertussen kan Obama iedereen laten oppakken en wegzetten zonder rechter. Ze hoeven alleen maar het predikaat van terrorist te krijgen. Obama is uit op een burgeroorlog.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s