“Roken is Dodelijk”

Roken_is_Dodelijk_Islam_is_nog_Dodelijker

Klik op de afbeelding voor nog veel meer “mooie”
afbeeldingen van de “Religie van de Vrede”

50 Christians Burned Alive in Pastor’s Home in Nigeria
50 Christenen werden Levend verbrand in huis van Pastoor in Nigeria

De Nederlandse Politiek maakt zich echter druk over : foto’s op pakjes sigaretten, het is uiteraard slechts een kwestie van prioriteiten !

Het kabinet wil dat voortaan waarschuwende foto’s op pakjes sigaretten worden geplaatst. De ministerraad schaart zich achter een conceptvoorstel van de Europese Unie hiertoe, zo is vrijdag besloten. Het Europese voorstel werd vorige maand gepresenteerd.

De vaak schokkende foto’s moeten rokers beter informeren over de risico’s van het roken. Ook vindt het kabinet in navolging van de EU dat de toevoeging van geur- en smaakstoffen gereguleerd moet worden. Dan gaat het om toevoegingen als menthol, drop en vanille, die tabak aantrekkelijk maken voor jongeren.

Staatssecretaris van Volksgezondheid Martin van Rijn (PvdA) debatteert op korte termijn over de conceptrichtlijn zodat er overeenstemming ontstaat over het standpunt waarmee Nederland zich in de Europese discussie kan mengen. Naar verwachting duurt het nog enkele jaren voordat de nieuwe richtlijn definitief is en in de Nederlandse wet- en regelgeving is doorgevoerd.

Het kabinet vindt dat de EU-richtlijn goed aansluit bij het Nederlandse beleid dat is gericht op het terugdringen van het roken en het voorkomen dat jongeren beginnen met roken.

In Australië worden sigaretten alleen nog maar verkocht in olijfkleurige pakjes met daarop afbeeldingen van zieke kinderen, mensen die blind zijn geworden en mensen die lijden aan kanker. De regering hoopt hiermee roken zo onaantrekkelijk mogelijk te maken.

Bron : ND

Naschrift Pineut :

Het kabinet wil dat voortaan waarschuwende foto’s over de islam in de publieke ruimte worden geplaatst. De ministerraad schaart zich achter een conceptvoorstel van de Europese Unie hiertoe, zo is vrijdag besloten. Het Europese voorstel werd vorige maand gepresenteerd.

De vaak schokkende foto’s moeten christenen, atheïsten, en ongelovigen beter informeren over de risico’s van de islam. Ook vindt het kabinet in navolging van de EU dat de toevoeging van koranteksten, de hadith en shariateksten  gereguleerd moet worden. Dan gaat het om toevoegingen als steniging, vingers afzagen, handen afhakken, onthoofdingen, stokslagen e.d. die de islam aantrekkelijk maken voor jongeren.

Staatssecretaris van VolksONgezondheid Martin van Rijn (PvdA) debatteert op korte termijn over de conceptrichtlijn zodat er overeenstemming ontstaat over het standpunt waarmee Nederland zich in de Europese discussie kan mengen. Naar verwachting duurt het nog enkele jaren voordat de nieuwe richtlijn definitief is en in de Nederlandse wet- en regelgeving is doorgevoerd.

Het kabinet vindt dat de EU-richtlijn goed aansluit bij het Nederlandse beleid dat is gericht op het terugdringen van de islam en het voorkomen dat jongeren beginnen aan de islam.

In Australië wordt de islam alleen nog maar gedoogd door afbeeldingen in het publieke domein van afgeranselde kinderen, mensen die blind zijn gemaakt, mensen die levend verbrand zijn en mensen die onthoofd zijn. De regering hoopt hiermee de islam zo onaantrekkelijk mogelijk te maken.

5 reacties op ““Roken is Dodelijk”

 1. De afbeelding van de verbrande lichamen zijn genomen in Congo na het exploderen van een brandstof vervoerende vrachtwagen.

  Jij en iedereen met jouw gedachtegoed zijn een stelletje zielePOTEN.
  Je bent in strijd met alles wat leeft op deze planeet en het werd eens tijd dat je het met rust laat.

  JayJBee
  “Get a clue: Zelfs de zon duld jullie niet op deze planeet.”

  Like

 2. Jullie moeten jullie schamen dat jullie überhaupt zo een nep filmpje op internet plaatsen, dit zegt de islam helemaal niet!! De islam zegt juist dat je goed moet zijn voor je mede mens , en ookal geloven zei niet in de islam dat wij daar met respect mee om moeten gaan . Als jullie niks weten over de islam , geef dan geen oordeels . Het is een vrij land toch!? Iedereen moet gewoon geloven waar hij of zij in WIL geloven . Zo iets noem je RESPECT .. Niet iedereen is hetzelfde er zitten ook goede moslims bij!

  Like

 3. Zionisme is mogelijk nog dodelijker, racistischer en venijniger [de zionistische terreurstaat “Israël” lijkt wel zo’n poeslief democratietje, maar dat is natuurlijk schijn]. Daarnaast is het een zielig gedachtengoed om te denken dat je je lichaam bent; als dat lijf afsterft wil het namelijk nog niet zeggen dat je eigenlijke wezen dan ook meteen afsterft want dat kan helemaal niet.

  Like

 4. Meer dan 30 jaar het beleid van islamisering implementeren!

  We hebben het nu over een vijandige buitenlandse jihadisten onder leiding van de buitenlandse mogendheden en buitenlandse staatsambtenaren, imams, politicus die overal infiltreren, agenten van geheime diensten die in Nederland jihadisten aansturen, met een religie die predikt dat niet moslims zich moeten onderwerpen of verdreven moeten worden, hun ware doel willen bereiken.
  Huidige leiders zijn niet een beetje dom, maar zeker achterlijk.

  Hoe stom, achterlijk, lomp, idioot, enzovoort kunnen deze politici zijn! Haagse jihadist is niet zomaar uit de hemel gevallen, in Nederland is hij/zij een logische gevolg van huidige islamisering beleid die nog steeds verdedigt wordt door de VVD, PVDA, SP, D66, GL en CDA!

  Het gezegde gaat immers: ‘alles is geoorloofd in liefde en oorlog’.  

  Kern van het islamiseringsbeleid blijft hetzelfde: “moslim is goed maar jihadist is niet goed.” gelijktijdig verdedigen ze het beleid wat voor ISIS levensbelang is…ze willen niet stoppen met de islamisering van Nederland.

  Het is een paradigma-probleem. De Nederlandse samenleving is overspoelt met de moslims… De grote steden lijken inmiddels bijna islamitische enclaves en zelfde politici maken zich bijvoorbeeld helemaal niet meer druk om de oorspronkelijke bewoners van de oude wijken in de grote steden, die tot getto’s zijn verworden. Nederland is verkwanseld, dat de identiteit van Den Haag nu onherkenbaar is getransformeerd. Elke dag komen de jihadisten richting het vermaledijde Nederland toe zonder zich druk te maken om hun islamitische identiteit, maar zodra zij naderhand dreigen te worden uitgewezen dan kan dat om allerlei redenen niet van de VVD, PVDA, D66, GL en CDA!

  CDA

  Niet alleen PVDA, D66, SP en GL maar ook CDA wilt graag dat de instroom van Moslims doorgaat. Dus meer jihadisten in Nederland die zich concentreren met name op de sluipende overname van de Nederland, mogen wel binnenstromen. Uitstroom van hen is niet wenselijk voor de elite: elite is boos als hun lievelingen naar andere landen gaan voor hun jihad!
  Onder de CDA regeringen werden honderden kerken omgevormd tot de moskeen. CDA prominenten openden nieuwe moskeen,islamscholen. Balkenende poseerde met zijn heilige hoofddoek moslima’s..!Zoveel stupiditeit en nu Buma heeft over de Jihadisten. Dit is dus eigen product! Meer ontwikkelingshulp naar moslimlanden, jaarlijks miljoenen voor de uitkeringen in moslimlanden, kinderbijslagen voor de creatie van nog meer jihadisten. CDA wilt dat deze jihadisten nu niet worden uitgezet, ze willen de islamitische subsidieclubs te bekostigen.
  CDA beleid van de laatste 35 jaar voor dit land doet niet ter zake omdat dit gemeenschappelijk beleid is. Deze 35 jarige chronische fout toegeven is als een politieke faillissementsverklaring. M. Rutte is en blijft een veilingmeester die Nederland tegen het hoogste bod verkoopt! VVD, Pvda, D66 en CDA verkopen Nederland aan achterlijke uitstoot van Turkije en Marokko. Ze praten over de ISIS, maar gelijktijdig doen ze alles, wat ISIS nodig heeft om aan de macht te komen: de volledige steun die VVD en PVDA hebben gegeven aan islamitische Immigratie, moskeeën, islamitische omroepen, imams, islamscholen is hier een treurig voorbeeld van.

  De CDA islamiseert van binnenuit…daarom is er zoveel weerstand tegen de stopzetting van islamitische immigratie, stopzetting van moskeebouw en islamscholen in Nederland…

  IMAMS EN JIHAD

  Van de CDA mogen imams in moskeeën vrijelijk extremistische propaganda verkondigen: moskee bouwen, gescheiden man/vrouw verdeling in theater, zwembaden, universiteit symposiums, bikini, sharia wijken, polygamie, hedendaagse slavenhandel, ongelijkheid in rechtspraak, gedwongen bekeringen etc, dit is dus volgens CDA geen jihad, godsdienst staat boven alles!
  Terwijl, Ministers en burgemeesters zich als EU of VN gezanten gedragen, krijgen de Jihadisten grote kansen om een nieuwe provincie van islamitische Ummat-kalifaat met hoofdstad als Den Haag te stichten.
  Dit alles druist in tegen het rechtsgevoel van veel Nederlanders…De gewone burger wordt tot de laatste door de overheid zeer nauwkeurig berekende cent zó uitgeknepen, ze zijn enorme elitaire ballenpartijen geworden dat de gewone werkman nu uiteindelijk afstand moet nemen van deze partijen.

  Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s