Het eindspel van de Euro !

Datum Eerste Plaatsing : 30-11-2011
Herplaatsing i.v.m actuele Ontwikkelingen : 13-02-2013

Eindspel – Blauwdruk voor globale Slavernij !

U kent de titel van de film van Alex Jones vast nog wel met de titel “Endgame – blauwdruk voor wereldwijde slavernij”, zoniet dan moet u deze film zeker alsnog even gaan kijken. Niemand had echter kunnen bedenken toen die film in 2007 uitkwam dat dit als eerste in Europa zou kunnen beginnen. Achteraf gezien misschien niet zo vreemd omdat het in deze film vooral gebaseerd is op de Amerikaanse situatie, zowel politiek als economisch. Nu blijkt echter dat deze film, meer nog als voorheen, een zeer griezelig scenario weergeeft die vooral op Europa van toepassing is. Ik plaats dan ook de gehele film nog maar een keer onderaan dit bericht.

In dit geval dus gaat het over de Europese situatie en dan speciaal over de Euro, oftwel onze politieke en economische situatie en die is niet best. En dat is dan nog mild gesproken. Want nota bene een NOS mainstream nieuwsbericht meld en bevestigd dat het met de Euro helemaal verkeerd is gegaan. Het NOS bericht werd nog voorafgegaan door een verklaring van ex-minister Hoogervorst die bij de enquête commissie opbiechtte dat de invoering van de euro een domme verkeerde daad was. Deskundige economen waarschuwen nu dat : “.. de euro binnen een week of tien dagen verleden tijd kan zijn.” U moet zelf het hele bericht op de NOS nieuws pagina maar gaan lezen, het is niet erg zinvol dat gehele artikel hier te kopieren.

In elk geval is het aan te raden (nog een keer) naar de film van Alex Jones te kijken. Al is het alleen maar om goed geinformeerd te zijn. Ondanks of ongeacht dat er door verschillende bronnen allerlei doem scenario’s worden geschets om bijv. al uw geld van de bank te halen, te beleggen in goud etc. maar dit zijn absoluut geen oplossingen. (De Schrift zegt : Verzamelt u geen schatten op aarde waar mot en roest ze verteren) Het belangrijkste is om vooral nuchter en waakzaam te blijven. Velen die het al wisten zullen waarschijnlijk ook al d.m.v. het inslaan van eten e.d. voorbereid zijn op het grote “Eindspel” wat er nu aan komt. Uw geld hoeveel of weinig u er ook van heeft, noch uw goud en goederen zullen u kunnen helpen in dit Eindspel.

Velen vragen ook : “wat betekend dit voor mij persoonlijk en wat kan ik er persoonlijk aan doen”, feitelijk kan niemand er iets aan doen, dit is iets wat iedereen zal moeten ondergaan. De gevolgen daar kunt u wel goed op voorbereid zijn en zeker iets aan doen. Er zullen namelijk grote protesten en rellen komen. DOE DAAR DUS NIET AAN MEE. Blijf als het kan daar zoveel mogelijk van weg. Het is een logisch gevolg van de oorzaak die van nature al ligt in de aard van de mens en dat is zoals eerder geschreven HEBZUCHT. In de uitzending van Pauwel en Wauwel van 29-11 vroeg, tot mijn stomme verbazing, Jeroen Pauw aan Hoogervorst of hebzucht niet de kern van het probleem was. Hoogervorst wimpelde dit af ! Tja van zo’n menselijke zonde daar wilde hij natuurlijk niets van weten noch horen. Toch is dat de kern van het gehele probleem die de enorme schuldenberg heeft veroorzaakt en die nu uiteindelijk ook het grote Eindspel mogelijk maakt. Op de vraag wat er eventueel kan gebeuren of wat er zou kunnen gebeuren als de Euro “explodeerd” gaf  Hoogervorst wel antwoord. Het zal dan niet zomaar een recessie of depressie zijn maar velen malen erger.

Dat klonk bijna als de woorden uit Mattheus 24 : Want er zal dan een verdrukking zijn zoals er sederd de grondlegging der wereld niet is geweest en ook nooit meer zijn zal………………………………….

Iedereen die de alternatieve blogs en media al een aantal jaren volgen weten dat dit Eindspel en het manipuleren van de menselijke hebzucht een vooropgezet plan was. Het is de prelude om tot een Nieuwe Wereld Orde te kunnen komen met één wereld regering en één globaal geldsysteem. Hoe dit zich verder zal ontwikkelen is op dit moment nog onduidelijk maar wat wij gezien hebben in de Arabische wereld zal ook spoedig in de Europese steden zich gaan voordoen. Uiteraard geeft dit de zogenaamde leiders van Europa en elders nog meer macht en mogelijkheden om de mensheid onder het juk van hun politieke en economische slavernij te brengen. Of er een biochip, een RfiD chip, of enig ander kenmerk zal komen is ook nog onduidelijk maar in elk geval zijn we wel hard op weg naar het teken van “Het Beest” zoals iedereen dat inmiddels kent uit het bijbelboek Openbaring.

Het enige wat iedereen kan doen is te leven met de dag en waakzaam te blijven en uiteraard zorg te dragen voor uw naasten.

Vr. Gr. Pineut

Bronnen :
The Telegraph – IMF drawing up £500bn package to save Italy, Spain and the euro
The Economist – The euro. Beware of falling masonry
NOS – De grote finale voor de euro ?

Eén reactie op “Het eindspel van de Euro !

  1. Goed artikel Pineut! Het duurt niet lang meer…
    10 December a.s. is er trouwens weer een bloedrode maan… Niet geheel te zien vanuit dit kromme land, wel rond Israel. Daarna een merkwaardige tetrad in 2014 en 2015.
    Persoonlijk zie ik dit niet als “toeval”, maar als een duidelijk teken van Hem.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s