Lerares ligt maanden dood in appartement

Sterven

Lerares op rust Gislène Segers werd dinsdagavond dood aangetroffen in haar appartement op de Bist in Wilrijk. Ze werd 62 jaar. De vrouw stierf een eenzame dood. Vermoedelijk lag ze al maanden in haar appartement. “Een vriendelijke correcte vrouw”, aldus de buren.

“Het stoffelijk overschot van de bewoonster werd dinsdag aangetroffen in haar woning”, zegt politiewoordvoerder Fons Bastiaenssens. “Het is nog onmogelijk te zeggen wanneer de vrouw is overleden, maar dat moet toch al een tijdje geleden zijn. Er zijn geen aanwijzingen van kwaad opzet, maar omdat de doodsoorzaak niet kon worden vastgesteld, is het een verdacht overlijden.”

Afvalgeur
Een aantal buren had zich de voorbije week ongerust gemaakt. De overbuurman wees er de syndicus op dat de brievenbus vol zat. En dat er een afvalgeur uit het appartement kwam. Maar omdat hij af ten toe stemmen hoorde – vermoedelijk van de tv – maakte hij zich geen al te grote zorgen.

Buurvrouw Sandra Weets stapte afgelopen week ook naar de syndicus omdat niemand de vrouw de voorbije weken had gezien. Ze had ook gemerkt dat de terrasdeur naar de slaapkamerdeur al weken openstond en alarmeerde de politie. “Die geraakte via de terrassen binnen”, aldus Sandra.

Gislène Segers kreeg nooit bezoek, maar kwam dagelijks onder de mensen. “Ze dronk elke dag koffie hier”, zegt Dani Gysels van chocolatier Gauguin (foto). “Bij weer en wind zat ze vanaf 7.30u op het terras om sigaretten te roken. De laatste keer dat ik haar gezien heb? Dat moet voor Nieuwjaar geweest zijn…”

Bron : Het belang van Limburg

Naschrift Pineut

In de afgelopen jaren zagen we al dat door de individualisering van de maatschappij er steeds meer mensen moederziel alleen sterven.

Een Lugubere greep van de afgelopen jaren :

Moeder en zoon liggen 5 jaar dood in huis. : http://wp.me/p90w2-r2 | Man ligt maandenlang dood in huis. : http://wp.me/p90w2-Bw | Man ligt wekenlang dood in huis : http://wp.me/p90w2-KZ | Vrouw ligt vijf jaar dood in appartement | Bejaarde Nederlander ligt maandenlang dood in Gellik

Eén reactie op “Lerares ligt maanden dood in appartement

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s