Faillissementen 2013

Wat het CBS en het MSM nieuws niet graag laten zien en vertellen staat wel keurig vermeld in diverse staatjes en grafieken. De politiek en dan voornamelijk D66 mag de burger graag zand in de ogen strooien door te beweren dat het langzaam weer goed gaat en dat er een stijgende lijn is die vooral in 2014 weer voor meer werk zal gaan zorgen. Dat dit aperte leugens zijn is voor de meesten echter al lang duidelijk, en vrijwel niemand gelooft meer in de ordinaire leugens die door Eurofielen zoals D66 e.a. als waarheid wordt verkocht aan het NL volk.

In februari 2013 zijn 755 bedrijven en instellingen (exclusief eenmanszaken) failliet verklaard. Dit is het hoogste aantal ooit in een maand. Ook in januari waren er veel faillissementen (734). Het aantal in een bepaalde maand uitgesproken faillissementen hangt nauw samen met het aantal zittingsdagen van de rechtbank in die maand. Dit kan van maand tot maand sterk fluctueren. Voor een beter beeld van de ontwikkeling wordt daarom doorgaans gekeken naar de ontwikkeling van het voortschrijdend driemaandsgemiddelde van het aantal faillissementen. Het voortschrijdend driemaandsgemiddelde kwam in februari uit op 680. Dat is de hoogste stand sinds de start van de reeks in 1981. Voor de piek in februari schommelde het driemaandsgemiddelde een half jaar rond de 600.

Onderstaande Grafiek toont goed aan dat het helemaal niet goed gaat in NL, op de Conjunctuur pagina van het CBS ziet het geheel aan grafieken er nog minder rooskleuriger uit. Het aantal werklozen stijgt flink, het aantal banen neemt schrikbarend af maar de diverse politici in Den Haag en vele andere zakkenvullende en graaiende Nitwits blijven het Nederlandse volk maar voorliegen.

En wat men graag verzwijgt wordt echter door de Kamer van Koophandel wel in beeld gebracht, alleen dat laat de MSM uiteraard liever niet zien. Op die manier blijft het vrij éénvoudig velen een rad voor ogen te draaien. Kijk voor een overzicht tot en met Februari maar eens naar deze tabellen van het Handelsregister.

Met 11106 Opheffingen en 783 Faillisementen alleen al in Februari 2013, kan iedereen weten hoe het Nederlandse volk voor de gek wordt gehouden door de MSM e.v. De politiek babbelt graag over enorme groei terwijl er van groei helemaal geen sprake is. Nederland is veranderd in een emmer met gaten, aan de bovenkant stromen er nieuwe schuld slaven bij terwijl ze er aan de onderkant met enorme restschulden net zo hard weer uit stromen. Bijbelse Referentie Leviticus 16:8

Vr. Gr. Pineut

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s