Wolkformatie in vorm van een Engel op dag dat Paus werd verkozen.

Op de dag dat er een nieuwe Paus werd verkozen verscheen er boven de stranden van Palm Beach Florida een wolkformatie in de vorm van een Engel.
Uiteraard gonst het direct van de speculaties of dit wel of niet een teken van God zou zijn, evenals de bliksem die enige weken terug het Vaticaan trof.

Maar is het alleen maar een Bizar Toeval ? Of is het toch een wonderbaarlijk Teken ? Spectaculair is het in elk geval zeker en ook heel erg bijzonder, kijk zelf maar. Iedereen moet overigens zelf maar beoordelen of men dit wel of niet als een teken van God de Vader wil zien. Feit is dat door de eeuwen heen God altijd heeft gesproken door tekenen van de natuur en dat doet Hij ook vandaag nog. We kunnen er maar beter nauwlettend aandacht aan besteden. Christenen moeten dus blijven vasthouden aan het Woord van God en heel dicht bij de Heer blijven die vooraf heeft gewaarschuwd dat er tekenen aan de hemelen zouden verschijnen, maar dat dit ons niet diende te verschrikken. Dit soort tekenen kunnen dus mede gezien worden als één van de vele waarschuwingen. Voor Christenen zijn al deze waarschuwingen de voorbode van de aanstaande wederkomst van de Zoon van God, en dat laatste is wat door vele ongelovigen hardnekkig wordt ontkend en/of bestreden.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s