Steeds minder pinautomaten in Nederland

666_De_Gecontroleerde_Mensch

Om een cashloze samenleving te kunnen forceren bouwt men langzaam het aantal geldautomaten af waarbij mensen contant geld kunnen opnemen. Tegelijkertijd dwingt men via positieve reclame en commercie de mensen om vooral over te gaan op digitale vormen van betalen zoals o.a. Internet Bankieren, Betalen met je pinpas, Betalen per Telefoon etc. Ook betalen via lichaams specifieke kenmerken worden steeds vaker als positieve alternatieven voorgesteld.

In 2000 waren er ruim 6000 geldautomaten in Nederland. In 2008 liep dat op naar de 9000. Maar nu is dat aantal gedaald naar 7600. Ook zijn er de afgelopen jaren 1000 bankfilialen gesloten, 30% van het totale aantal. In sommige dorpen is dat een probleem, daar is geen bank meer en ook geen pinautomaat.

Een dergelijke strategie zagen we al bij de Openbare telefooncellen die inmiddels vrijwel geheel uit het straatbeeld zijn verdwenen. Voordat je er erg in hebt zijn er weer een aantal verdwenen. Bovendien verdwijnen er ook steeds meer loketten bij o.a banken en als men nog contant geld op de rekening wil zetten dan kan dat een moeizame klus worden om het erop te krijgen.

Mocht men al manieren hebben gevonden om contant geld te kunnen storten, dan kan dat maar 6 maal, want na 6 keer per kalenderjaar krijg je van ING een boete van maar liefst 6 euro. (Ook hier speelt het getal 6 weer een dubieuze rol) De agenda van Bilderberg/NWO wordt langzaam verder afgewerkt, de cyberelektronische val staat gereed en op het punt om definitief en genadeloos dicht te klappen…

In dit Financiele Schaakspel worden langzaam de stukken van het spel strategisch geplaatst en wanneer de tijd daar is slaan de uitvoerders van de Georgia Guide Stones met de 10 geboden van satan toe. De gehele wereldbevolking staat dan SCHAAKMAT !

Bron : Eindtijd Informatie Web

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s