Op weg naar het Teken van het Beest !

Het leek allemaal zo mooi. Met de nieuwe pinpas zou het skimmen tot het verleden gaan behoren. Het wordt dus hoog tijd om alle inwoners v/d wereld te voorzien van een geimplanteerde RfiD Chip !

Het leek allemaal zo mooi. Al die nieuwe betaalsystemen. Het is kennelijk hoog tijd om alle inwoners v/d wereld te voorzien van een geimplanteerde RfiD Chip ?

Er is veel discussie onder economen wat echt geld is. Voor de een moet het een tastbaar goed zijn zoals goud, voor de ander zijn papieren bankbiljetten en munten de enige vorm van geld. Tegenwoordig zorgt de technologische revolutie ervoor dat geld niet meer is dan een digitaal gegeven van nullen en enen. Is de wereld op weg naar een geldsysteem zonder cash ? Volgens Pragcap wel.

Vandaag wordt geld bijna volledig gecreëerd door de banken en wordt het elektronisch bijgehouden binnen een betalingssysteem dat ze zelf controleren en waar iedereen, die er gebruik van wil/moet maken, lid van moet zijn. De overheid treedt op als een grote verdeler van elektronische deposito’s.

In de Verenigde Staten gebeuren nog maar 27% van alle transacties in cash, 50 jaar geleden was dit nog 80%. Transacties met krediet- en debetkaarten nemen al 60% van alle transacties in beslag. Het aantal cashtransacties is nog vrij groot, maar de waarde ervan vermindert snel doordat cashtransacties voornamelijk gebruikt worden voor kleine bedragen. In Zweden gebeurt nog maar 3% van alle transacties in cash.

Door technologische innovatie worden we steeds afhankelijker van elektronische transacties in een systeem dat door de banken zelf gereguleerd wordt. De banken domineren het geld. Inmiddels door de crisis beginnen steeds meer mensen dit in te zien, zelfs mensen die nooit iets van economie begrepen. Dat laatste komt natuurlijk mede doordat men door de gebeurtenissen in Cyprus nu beter dan voorheen begrijpen dat de staat via de banken op digitale wijze geld kan afnemen.

Een enge ontwikkeling die volgens Christenen er overduidelijk op wijst dat we nu meer dan voorheen heel snel op weg zijn naar het wereldrijk van “Het Beest” zoals dat in Gods Woord is beschreven. Op weg naar één wereldrijk met één leider met één manier van betalen. Het Teken van Het Beest !

Referentie Artikel op Geen Nieuws : De langzame ban op contant geld

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s