Firesale (uitverkoop v/d wereld)

Digital Firesale – Digitale Uitverkoop
ALLES MOET WEG

De speelfilm “Die Hard 4.0 – Live Free or Die Hard” uit 2007 heeft nogal wat raakvlakken met de huidige Cyber aanvallen op o.a. diverse banken in de wereld.
Op het eerste gezicht zou je misschien kunnen denken wat hebben Ddos (Distributed Denial of Service) aanvallen nu te maken met een speelfilm uit 2007 ? Wellicht helemaal niets maar er zijn raakvlakken waar velen nooit aan gedacht zouden kunnen of durven hebben. Zoals met vele films uit Hollywood al gebleken is, blijken film scenario’s regelmatig bizarre en angstvallige profetische verhaallijnen te bevatten. Van de meest recente films zelfs van en over zaken die mogelijk in de al dan niet nabije toekomst moeten gaan gebeuren.

Het zou een nogal boude stelling zijn te beweren dat de huidige Ddos aanvallen een zeer geraffineerde en gevaarlijke “False Flag operatie” zou kunnen zijn die zijn weerga niet kent. Er is reeds geopperd dat het hele “Bankenschandaal” op een bizar scenario van een filmscript lijkt. En dat laatste klopt feitelijk ook wel. In dit geval is het echter een echt verhaal wat zich onder onze neuzen en in het echt afspeelt. Niks geen enge film dus, niks geen spannende thriller, waar het aan het eind van de film altijd wel goed afloopt. Het loopt niet goed af en heel langzaam lijkt het erop alsof de wereld in een digitale chaos wordt gestort. Voor alle wantrouwige lezers is het al lang al duidelijk wie daar goed garen bij spinnen.

In Die Hard 4.0 loopt het aan het eind slecht af met de kwade genius die de wereld, en dan voornamelijk Amerika, stort in een Firesale. (een grootschalige uitverkoop waarbij alles weg moet). In het echte leven echter loopt niets zoals het in een filmscript zou moeten lopen, of misschien toch wel, alleen zijn u en ik als toeschouwer daar helemaal niet bewust van. Dat maakt de False Flag van de huidige Financiële crisis dubbel eng en dubbelgevaarlijk. Daarbij komt dat zowel in de film Die Hard 4.0, als met de crisis, we nu te maken hebben met een cyberoorlog waarbij al flink wat belangrijke websites worden aangevallen. Het is nog net geen Firesale, maar het begint er wel verdacht veel op te lijken en dan zijn we waarschijnlijk nog maar aan het begin.

Zonder dat we het door hebben is door en dankzij o.a. de bankencrisis, het drama van Cyprus en het dictatoriale gedrag van de #EUSSR de wereld overgeleverd aan een Firesale, en dan hebben we het net als in de film wel over een Digitale Firesale. De nabije toekomst zal uitwijzen in hoeverre we daadwerkelijk te maken hebben met een “Firesale”. Wie verder kijkt dan z’n neus lang is zal veel overeenkomsten zien tussen het kwade genius uit de speelfilm Die Hard 4.0. (gespeeld door acteur Timothy Olyphant) en de huigie spelers op het wereld toneel. Daarbij komt dat in de film de veroorzaker niets anders is als een ordinaire dief die gewoon veel geld wilt stelen, een bizarre overeenkomst met de huidige dieven die doodleuk elk bankrekeningnummer kunnen confisqueren en het geld van gewone mensen afpakken.

Ook de tweede titel van de film (Live Free or Die Hard) heeft een hele vreemde lading. Zij die vrijheid immers inruilen voor veiligheid zullen hardhandig ontdekken dat velen op een hardhandige wijze zullen te komen sterven.

Ik zou zeggen : kijkt u, indien u de kans heeft, een keer naar de film Die Hard 4.0, let op de details en het script, vergelijk uw bevindingen eens met alle voorkennis over de NWO en het huidige banken crisis fenomeen. Ik weet zeker dat u zich zult verbazen……………………

Lees ook – “Er waait een gure wind door Nederland”

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s