Novus Ordo Seclorum

Iedereen is thans getuige hoe de wereld steeds meer in de richting van de chaos wordt gestort. Een chaos van waaruit de Nieuwe Wereld Orde spoedig als een Feniks uit haar as zal herrijzen. Een orde waaraan het hoofd, in de druk der tijden, een man van wetteloosheid zal opstaan die door de gehele mensheid als redder der wereld zal worden binnengehaald. Zalig is de mens die komt in de Naam des Heeren, maar die zal de wereld niet aan willen nemen, er komt weldra iemand in zijn eigen naam, en die zal de wereld aannemen !

Wat eerst langzaam jaren geleden is begonnen is zich nu aan het versnellen, als we het dicht bij huis houden zien we o.a hoe er via de digitale wereld chaos wordt gecreeërd, door de vele aanvallen op de banken en vele andere websites waar verder over wordt gezwegen.

Juist het zwijgen is feitelijk de stilte voor de komende grote storm, via de media blijft men de mensen maar sussen en voor de gek houden. Wat er werkelijk gaande is wordt met opzet verzwegen. Gods Woord heeft hier al lang geleden voor gewaarschuwd, “op een dag dat gij het niet verwacht, als een strik overvalt het verderf hen allen, op één dag”.

Dat is niet mis te verstaan, velen verbinden dit uitsluitend aan de wederkomst van Jezus en vinden dat zij zonder zorgen hoeven te zijn. Men bereid zich verder niet voor en alles wat wel in het nieuws wordt vermeld neemt men slechts ter kennisneming aan.

Toch is dat nog niet de helft waar God de Vader ons allen jaren geleden voor heeft willen waarschuwen, de lezer geve er acht op dat Gods Woord een veel grotere dimensie en diepgang heeft. Sinds de crisis zich verder verdiept, en wij allen de eerste speldeprikken van een digitale oorlogsvoering zien ontvouwen kunnen we weten dat de grote storm der verdrukking voor de deur staat. Als we verder in de wereld rondkijken zien we al jaren de vele tekenen in de natuur, de oorlogen, de Arabische Lente, en nu zelfs de oorlogstrom van Noord Korea de wereld bedreigen. De islam als anti godsdienst is hersteld van de wond aan haar hoofd, en maakt na de val van het communisme een enorme opmars die al vele levens heeft gekost. De tijd die oude bijbel vertalingen weergeven als “De tijd der Smarten” staat voor de deur en nog is de Gemeente van Jezus niet weggenomen.

Nu zelfs het Nibud als trekpop van de aanstaande Nieuwe Wereld Orde via de media de mensen waarschuwt om contant geld in huis te halen, is dat een duidelijke verkapte oproep tot een bankrun. Als de banken vallen, en vallen zullen zij, dan kan het grote eindspel van de god dezer eeuw beginnen.

Bent u ook voorbereid ? Want op een dag waarop gij het niet verwacht komt het plotselinge verderf over deze wereld, zolang wij in deze wereld zijn kunnen wij werken. Maar als de nacht is gevallen zal het werk ten einde zijn gekomen.

Vr. Gr. Pineut

Eén reactie op “Novus Ordo Seclorum

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s