Ingezonden – Diverse Berichten

U kunt uw nieuwsberichten, links insturen via het contact formulier, i.v.m. copyrights op reguliere krantenartikelen worden alleen verwijzingen hiernaar opgenomen.

Ingezonden door Jessica

Evangelist roept Beatrix op tot bekering en verootmoediging.

De Kracht van het Kruis

“Willem-Alexander zou de Bijbel moeten lezen”

Voordat het einde gekomen is moet eerst een ieder het evangelie hebben gehoord. Matteus 24: 14. “Eerst zal dit Evangelie, het Evangelie van het Koninkrijk, in geheel de wereld verkondigd worden, tot een getuigenis voor alle volken, en dan zal het einde komen.

Het evangelie is nog niet over geheel de aarde verkondigd. Wycliffe bijbelvertalers heeft een wereldwijde inventarisatie gemaakt met alle andere vertaalorganisatie en heeft hieruit voortvloeiend visie 2025 opgesteld wat betekent: Wycliffe heeft nog circa 12-15 jaar nodig om in iedere taal en natie een bijbelvertaalproject te hebben opgestart.

http://www.familiepostmus.nl/Wycliffe.html

http://www.kerkinactie.nl/Particulieren/Actueel/Agenda/Wycliffe-Gebedsdag–ag5343

http://www.refdag.nl/kerkplein/kerknieuws/wycliffe_in_2055_bijbel_in_alle_talen_1_334751

“Het merkteken van het Beest”

Het merkteken van het beest wordt door de meeste Christenen al aangenomen dat het de verichip zal gaan worden met een grootte van een rijstkorrel en dat deze IN je rechterhand of IN je voorhoofd wordt geplaatst bij de ongelovigen, want christenen behoren deze te weigeren.  Er is inmiddels een variant op de Verichip gemaakt, deze variant gaat niet onder de huid, maar  OP je rechterhand of OP je voorhoofd. Een soort “onschuldig” stickertje. Zie onderstaande weblink.

Deze variant die OP je hand of voorhoofd kan worden geplakt als een soort onschuldig stickertje is geheel niet onschuldig, want Openbaring 13,16 spreekt juist over OP de rechterhand of OP je voorhoofd.  Er kan dus straks verwarring bij de christenen ontstaan door te denken, oh …we weigeren de rijstkorrel, maar de plakchip is onschuldig. Niet dus volgens openbaring 13,16:

Openbaring 13,16 zegt: En het maakt dat men aan allen, kleinen en groten, rijken en armen, vrijen en slaven een merkteken geeft op hun rechterhand of op hun voorhoofd (Herziene Statenvertaling) Alle vertalingen spreken van OP je voorhoofd en niet IN je voorhoofd. Alle vertalingen spreken van OP je rechterhand en niet IN je rechterhand. Deze scherpte van het Woord van God is niet nader toegelicht op Christelijke websites.  Zie hieronder de weblink met alle Bijbelvertalingen.

Temporary tattoos could make electronic telepathy and telekinesis possible

http://io9.com/5985558/temporary-tattoos-could-make-electronic-telepathy-and-telekinesis-possible

http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Op+13%2C16&id42=1&id17=1&id47=1&id16=1&id37=1&id35=1&id14=1&id32=1&id33=1&id6=1&id7=1&l=nl&set=10

God zegene u allen, vriendelijke groet, Jessica

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s