Eén reactie op “Nieuwe Wereld Orde

 1. Christenen/Blanken onderdruk door ‘New World order’ een links waandenkbeeld.
  Het internationaal socialistische denken heeft voor het westen, de blanke mensen, ‘Tribal thinking’ uitgebannen, de linkse ubermens moet de leiding geven over een door geglobaliseerde wereld waar een linkse elite de leiding heeft. Door de 400jaar hegemonie over de wereld is het witte ras gaan geloven in haar eigen superioriteit en heeft universele waarden van de mens ontworpen waaraan alle landen en volkeren zich met liefde aan zouden moeten conformeren onder de banieren van de socialistische wereld regering. Dat gaat niet lukken. Juist de miljarden andere etniciteiten/religies/gekleurden zijn nog volledig in de ban van hun eigen ‘tribal thinking’. Ze beschouwen zichzelf als vernederd en ondergewaardeerd en economisch in armoede gemanipuleerd door het dominante westen. Het zo verheven, zichzelf op de borst kloppend politiek correcte westen, dat alle volkeren die niet aan het democratisch ideaal beantwoorden om de oren slaat met de universele mensenrechten, daarom wordt het westen, dus alle blanken, gehaat.
  TERUG NAAR TRIBAL THINKING
  Daarom moeten wij ook terug naar ‘tribal thinking’ want het is simpel, deze eeuw gaat het om te overleven op een planeet die steeds minder (fossiele) delfstoffen kan opbrengen die over een aanzwellend miljarden massa van steeds grotere nieuwe generaties verdeeld moeten worden. Wie verliest verhongerd en wordt vermoord/vermalen in de eindstrijd van de grote etnische groepen met ieder hun eigen cultuur. Wie zal de ‘Master of the Universe’ worden?
  Het blanke (kaukasische) ras onder de noemer van Christenen, of de 2 miljard Islaam aanhangers of het uitermate slimme en nijvere Aziatische 2miljard grote blok onder leiding van de Chinezen?
  Het zal simpelweg niet lukken wat de linkse utopen wensen om alle mensen der aarde verenigd te krijgen rond de universele rechten vd mens omdat het geen recht doet aan de eindige reserves van de planeet. Daarom kunnen niet alle rechten van mensen gehonoreerd worden en zullen we moeten vechten voor de rechten van onze ‘white tribe’ om te overleven. Krijgt Darwin toch nog gelijk…

  Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s