Diverse Nieuwsberichten

U kunt uw nieuwsberichten, links insturen via het contact formulier, i.v.m. copyrights op reguliere krantenartikelen worden alleen verwijzingen hiernaar opgenomen.

Brekend Nieuws – Zware aardbeving treft Chili

Een aardbeving van 6.8 op de schaal van Richter heeft om 9.49 (GMT) voor de kust van Chili plaatsgevonden. Het epicenter bevond zich ten zuiden v/d hoofdstad Santiago. Er zijn (nog) geen meldingen van schade/slachtoffers. Er was geen tsunami waarschuwing afgegeven.

Lees gehele bericht (engelstalig) »»

Parallelle christelijke samenlevingen tegengaan in het Westen

De Romeike-familie is afkomstig uit Stuttgart en woont nu in Amerika.
Ze hebben in 2010 politiek asiel aangevraagd en in eerste instantie ook gekregen. Het was ze in Duitsland namelijk niet toegestaan om hun kinderen thuisonderwijs te geven. De Duitse overheid gaf de familie boetes en dreigde met vervolging als ze niet zouden gehoorzamen. Nu wil de Amerikaanse minister van Justitie, Eric Holder, de familie echter toch deporteren naar Duitsland.

Ouders die hun kinderen thuisonderwijs willen geven kunnen zelfs hun voogdij verliezen. Moslims worden vaker met rust gelaten door de wetshandhavers dan niet-moslims.

Lees verder »»

Zware rellen in wijk Stockholm

In de Zweedse hoofdstad Stockholm zijn vannacht zware straatrellen geweest. Ongeveer veertig jongeren staken in de wijk Husby auto’s in brand, richtten vernielingen aan en bekogelden de politie met stenen. Drie agenten raakten daarbij gewond.

Lees verder »»

Britse bouwsector in diepe put

De productie in de Britse bouwsector is in het eerste kwartaal gedaald naar het laagste punt in meer dan 14 jaar. Dat komt naar voren uit vrijdag gepubliceerde cijfers van het Britse nationale statistiekbureau. De productie kromp op kwartaalbasis met 2,4 procent. De Britse bouwsector is hard geraakt door de economische crisis en de bezuinigingen door de overheid. De bouwsector is goed voor 6,8 procent van de economie van Groot-Brittannië. De bouwproductie is sinds de piek voor de recessie in Groot-Brittannië met een vijfde afgenomen. De sector hoopt dat de overheid nieuwe infrastructuurprojecten gaat beginnen en de woningmarkt gaat stimuleren.

GELDGOD – Economie is onze god en minister Jet Bussemaker is haar profeet.

Vrouwen, teer niet teveel op het geld van je man! Benut toch je talent! Kom op, allemaal de arbeidsmarkt op! Dit preekte Jet Bussemaker, minister voor onderwijs, cultuur en wetenschappen, aan de vooravond van Moederdag in een nota over emancipatie. ‘Vrouwen moeten af van dat eeuwige schuldgevoel over hun gezin’, aldus de minister. ‘Ze zouden zich eerder schuldig moeten voelen over het feit dat de overheid zoveel in ze heeft geïnvesteerd.’ Kortom, het ene schuldgevoel moet plaatsmaken voor het andere. Vrouwen die niks doen met hun diploma moeten berouw tonen. De minister roept haar seksegenoten tot de orde: Denk toch aan al die investeringen van de overheid! De overheid heeft recht op jou, en vooral op jouw bijdrage aan de economie !

Lees verder »»

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s