Anjem Choudary de Islamitische Haat Spin in het centrum v/h web

Islamitisch_Spinnenweb_van_Haat

Anjem Choudary, een tot de islam bekeerde Brit, is al jaren lang bezig met het hersenspoelen van labiele jongeren. Deze jongeren zijn een gewillige prooi voor deze islamitische Haat Spin.

The Sun deed wat nader onderzoek en kwam al snel tot de conclusie dat Anjem Choudary al jaren bezig is met het vergiftigen van de geesten van onstandvastige jongeren.

Anjem Choudary is als een lachende duivel die mensen voor zijn satanische karretje weet te spannen. Met als uiteindelijk resultaat dat zijn slachtoffers over gaan tot gruwelijke daden. Dit lafhartige en hypocriete figuur doet dit op zo’n geraffineerde manier dat hij zelf vrijwel niet aangepakt kan worden. In Engeland ziet men hem inmiddels steeds meer als de Spin in het Centrum v/h web van de haat. Hij is uiteraard zelf te laf om de daad bij zijn eigen woorden te voegen, dat laat hij aan anderen over. Als duivel in vermomming lacht Anjem Choudary iedereen uit. Klik hier voor een compleet overzicht op twitter van al zijn opruiende teksten

Anjem Choudary heeft echter een duistere en hypocriet verleden die voor zoveel mensen als mogelijk verborgen moet blijven »»

Hypocrisy_of_the_Hate_Monger

Zie ook – Britse islamist Anjem Choudary: ‘Als goede moslims verwerpen wij de mensenrechten’ +video

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s