Komeet Ison vs Elenin

Er is weer een Komeet gesignaleerd voor het einde van het jaar waar de hele/halve internet goe gemeente elkaar weer lekker mee gek kan maken. De wereld vergaat, het zijn vreeeeeselijk belangrijke tekenen en signalen. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Dit keer heet de komeet waar het om draait Ison, zelfs beroeps schreeuwlelijkerd, alias voormalig evangelist Paul Begley doet aan de nieuwe hype enthousiast mee. Het trekt immers kijkertjes en kijkertjes zijn kassa.

En hoppa alweer trapt iedereen in de zoveelste hype van pure geestelijke onrust zaaierij. Want dat is het enige wat men zaait. Pure Onrust.

De schrift stelt heel helder dat de (vele) tekenen aan de hemelen voor grote angst (onrust) zal zorgen bij de bewoners van de aarde, omdat zij simpelweg de beloften en profetieën van God de Vader niet kennen noch willen weten van het komende Koninkrijk Gods. Maar het einde is het allemaal nog niet. Het zijn slechts voortekenen van de aanstaande komst van de Zoon des Mensen.

Wanneer komt dat Einde dan wel ? Ook daar is de Heilige Schrift Klip en Klaar over.

Dit Evangelie zal over de gehele bewoonde aarde worden gepredikt als een getuigenis voor alle volkeren en dan zal het Einde komen. En wat is dat Evangelie of Goede Nieuws dan wel ? Dat is het Koninkrijk van God dat door Zijn Zoon Jezus Christus op aarde zal worden gevestigd. Niks meer, niks minder.

Elenin, Ison, etc. etc. Het enige wat er weer komt is het einde van de Hype !

Bron : NASA + Video

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s