Bizarre zandstorm teistert zuidoost Colorado

Voor de zevende maal werd het zuid oosten van Colorado getroffen door een bizarre zandstorm. Nu zijn zandstormen in die streek op zich niet zo heel vreemd, maar de laatste 7 zandstormen waren dat wel volgens de lokale bewoners. De stormen rolden als een grote muur van stofzand over ongeveer 30 dorpjes en stadjes heen die een flinke laag zand achterliet.

Bewoners van de stoffige en vieze stadjes en dorpen verklaarden dat zij een muur van enkele kilometers lang en op sommige plaatsen van wel 100 meter hoog op zich af zagen komen. De razende zandstorm van 90km per uur duurde ongeveer 15 uur en vele bewoners beleefden angstige momenten terwijl ze het geluid hoorde v/d harde wind en zand die tegen de ramen en het huis aansloeg. Je kon feitelijk geen onderscheid maken of het nu hagel of zand was.

Maar het was nog niet eens de angst voor de storm zelf alswel voor de oogsten waar de vele boeren in de regio zich zorgen over maakten. De dikke smerige zand en stoflaag is voor velen een echte ramp aangezien dit de enige vorm van hun inkomen en bestaan is. Na de storm waren bewoners verbijsterd over de omvang, op veel plaatsen was de laag zandstof enkele tientallen centimers dik en duurde het enkele dagen tot een week om alles weg te krijgen. Ook binnen in de huizen had de storm een flinke laag stofzand achter gelaten.

Door de meeste boeren worden de oogsten als verloren beschouwd en zal de schade in de vele miljoenen belopen.

Read the Full Story »»

Naschrift Pineut : Al enkele jaren zien we op diverse plaatsen in de wereld dergelijke bizarre & extreme zandstormen. Naast de vele andere extreme weers fenomen zoals overstromingen, orkanen en langdurige koude en/of hitte op vele verschillende plaatsen in de wereld. Moet het voor steeds meer mensen nu toch wel duidelijk zijn dat er veel meer aan de hand is dan een zogenaamde opwarming v/d aarde of enige andere infantiele wetenschappelijke uitleg. Al deze zaken zijn door God de Vader eeuwen geleden voorzegd als voortekenen van zijn komende Koninkrijk en heerschappij van zijn Zoon Jezus Christus. De weeën van benauwdheid volgen zich in rap tempo op en als vervulling zien we dat de volkeren zich roeren van angst en benauwdheid over de vele plagen die over de aarde komen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s