De Geld Meesters wanen zich “Heer & Meester”

Prediker 8:9
Wees gewaarschuwd mijn zoon, er is een tijd dat de ene mens heerst over de andere mens, tot diens onheil.
Koning Salomon !

Diverse ontwikkelingen in het huidige wereldbestel maken duidelijk dat de in de Bijbel voorzegde chaos niet ver meer weg is. De goddeloze krachten die de dienst uitmaken menen de volledige wereldheerschappij te kunnen claimen. Gedreven door waanzinnige hebzucht verrijken ze zich ten koste van ontelbare anderen en zwelgen daarmee in mateloze luxe en weelde. Het gaat om een corrupte en corrumperende elite bij wie zelfs de spaartegoeden van burgers niet meer veilig zijn. De gebeurtenissen in Cyprus hebben duidelijk gemaakt dat de leidinggevenden in  EuroBabel ongestoord bankrekeningen kunnen plunderen voor zogenaamde ‘reddingen’ zonder dat de burgers daar iets tegen kunnen doen. Investeren in goud is al evenmin veilig want ook dat kan zomaar worden geconfisqueerd. Over de hele wereld spraken talloze analisten hun verbazing en verbijstering uit over de Cypriotische ‘bankroof’ door de EU, de ECB en het IMF. Het toonde eens te meer aan dat de overheden zich in alle stilte toegang hebben verschaft tot vrijwel alle privé gegevens van de burgers.

Wie vanuit de Bijbel de werkwijze van Gods tegenstander kent, weet dat deze zich bedient van allerlei dubieuze tactieken om mensen te misleiden en zijn greep op hen te verstevigen. Men is druk bezig de wereldburgers klaar te stomen voor de God-en mensverachtendeNieuwe Wereld Orde. (..) Alle spirituele bolwerken in de wereld worden geactiveerd om mensen af te leiden van wat ze achter de schermen bekokstoven. De invloed die men heeft op het wereldgebeuren en de grootspraak over wat men wil doen, toont aan dat men denkt elke tegenstand te kunnen neerslaan, desnoods met grof geweld zoals de laatste jaren bij herhaling te zien is. Ze streven naar een overzichtelijke samenleving waar controle op alle niveaus gerealiseerd is.
Ze hechten geen enkel belang aan nationale loyaliteit. Ze zien nationale grenzen als obstakels en nationale regeringen als overblijfselen uit het verleden, wier enige bruikbaarheid bestaat uit het feit dat ze de wereldwijde operaties van de elite vergemakkelijken. Diverse financiële specialisten zijn er vast van overtuigd dat het huidige wereldwijde monetaire stelsel onderuit gaat. Ze zeggen dat er nog slechts gehandeld wordt in gebakken lucht. De crisis van 2008 was volgens deze deskundigen slechts een opwarmertje voor wat er komen gaat. De toestand van de economie verslechterd met de dag, of het nu om de werkgelegenheid, de productie, de bedrijfswinsten, de vastgoedmarkt, de overheidstekorten of de bouwsector gaat. Mensen die beweren dat het systeem weer gezond kan worden gemaakt, zijn gestoord. Ze kunnen niet meer vermijden dat het bankensysteem onverbiddelijk zal gaan instorten, en daarmee voor wijd verspreide sociale chaos zal zorgen. Er zal een moment komen dan men niet meer over zijn geld kan beschikken. Pinautomaten zullen niet meer werken, en ook het internetbetalingsverkeer zal worden geblokkeerd. Maatschappelijke onrust, voedseltekorten en rellen zullen het gevolg hiervan zijn. Ongeregeldheden zullen met harde hand de kop worden ingedrukt. De grondbeginselen van de rechtstaat zullen terzijde worden gelegd en een autoritaire en preventieve veiligheidsstaat worden afkondigt. Men zal de staat van beleg afkondigen en de grondwet buiten werking stellen waarbij men naar willekeur iedere burger kan oppakken en voor onbepaalde tijd opsluiten.
Sommige analisten adviseren de mensen om al hun geld van de bank te halen, voordat dit verdwenen is in een financiële implosie. Of dat de oplossing is, is maar zeer de vraag want de machthebbers zijn in staat al het geld in een klap waardeloos te maken. De ogen van de wereld waren direct na 2008 voornamelijk gericht op Washington, maar de verantwoordelijken in Brussel hebben er inmiddels zo’n gigantische puinhoop van gemaakt, dat slechts weinigen geloven dat hier nog iets te redden valt. Het is 100% bewezen dat de Europese burgers door de politiek doelbewust zijn voorgelogen over de risico’s van de invoering van de euro.
Zij die de dienst uitmaken wanen zich heer en meester en menen de macht voor altijd in handen te hebben. Vandaag genieten ze nog van hun weelde maar straks zal in één enkel ogenblik het met de macht van de samenzweerders gedaan zijn. Zij die miljoenen mensen hebben bestolen, zijn straks zelf aan de beurt. Totaal berooid en nooit meer in staat de mensheid te terroriseren.
De Bijbel vertelt hoe de mensheid aan een aantal specifieke tekenen kan zien dat het einde van het huidige tijdperk dichterbij komt. Het oordeel tegemoet! En alles wijst erop dat die tekenen zich op dit moment aan voltrekken zijn! Er bestaat nu een ideale voedingbodem voor chaos, ineenstorting, en oorlog. Straks zal het allemaal op Gods tijd, als een kaartenhuis in elkaar storten. Dat zal de definitieve ondergang worden van de samenzwerende elite. De Bijbel maakt duidelijk dat het systeem van deze Godvijandige kliek, in elkaar zal storten, volledig ten onder zal gaan. Slechts aan Hem die in de hemel zetelt, is eeuwige macht gegeven. De Here Jezus zegt: ,,Mij is gegeven alle macht in hemel en op aarde” (Matthéüs 28:18)

Bron : Na de Nacht komt ook de Dag

Eén reactie op “De Geld Meesters wanen zich “Heer & Meester”

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s