Hoe krijg je Nederland op z’n Knieën ?

Velen vragen zich dit af naar aanleiding van de voortdurende en zich verdiepende crisis. Velen zijn van mening dat er demonstraties moeten komen. Maar al te vaak is echter gebleken dat demonstreren en klagen helemaal niet werken. Immers er wordt met klachten in de verste verte vrijwel niets gedaan. Heeft Nederland al een niveau bereikt waarop het land zover is dat het op de knieën gebracht moet worden ? Waarschijnlijk niet, we zijn nog steeds het rijkste land van Europa, ongeacht en ondanks de groeiende armoede, en de groeiende tweedeling.

Toch is het vrij eenvoudig om een land plat te krijgen, het is immers jaren geleden in India al eens gepresteerd door een kleine man in een Lenden doek. Gandhi !

Hij riep het hele land op om op specifieke dagen te vasten en te bidden. En hiermee bedoelde hij ook echt letterlijk vasten en bidden en verder totaal niets doen, dus niet werken, alles links laten liggen en het gehele officiele apparaat te negeren. Na enkele malen slaagde Gandhi erin om de machthebbers op de knieën te krijgen. Uiteindelijk verlieten de Engelse overheersers het land en werd India onafhankelijk.

Dit voorbeeld stel ik naar aanleiding van de oproep van Jan Bennink om in opstand te komen n.a.v. de komende bezuinigingsgolf. Het India van de Jaren 40 staan echter in geen enkele verhouding & vergelijk tot het moderne Nederland van nu. Maar feitelijk zou het dus wel kunnen. Minimaal 7 Miljoen mensen echter achter je oproep krijgen is een wens die vrijwel onmogelijk uitvoerbaar zal blijken te zijn. Temeer omdat wij in Nederland geen echte armoede kennen zoals dat destijds in India heel normaal was. Voor dat laaste is heel veel meer nodig en zover is het Nederlandse volk nog lang niet.

Vr. Gr. Pineut

Advertenties

3 reacties op “Hoe krijg je Nederland op z’n Knieën ?

  1. Pingback: BOINNK!!! | Hoe krijg je Nederland op z’n knieën?

  2. Lukt niet Pineut, de Nederlanders kletsen veel, maar daden??? Ho maar!

    Ze laten alles over zich heen komen, neem nu de zorg, de premie wordt naar zeggen 2014-2015 weer verhoogd, was het niet pas dat we hoorden dat er een bom duiten meegegeven werd aan de vertrekkende graaiers uit de zorg?

    En hoe krijgen wij ons geld terug wat de Bulgaren van ons geroofd hebben? Was dat niet een aantal miljarden? Scheelt toch een flinke slok op een borrel op het bedrag wat wij moeten bezuinigen!

    Daar hoor je niets over, vreemd, scheelt toch behoorlijk. Ach ja, wij laten ons uitmelken geheel vlgns het plan van de nwo.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s