GRIEP PANDEMIE een nieuwe (oude) Valse vlag in de maak !

Biohazard
Een recent vrijgekomen rapport van de Amerikaanse Regering heeft een zeer verontrustende inhoud. Volgens dit plan uit 2009 zou ongeveer 30% v/d Amerikaanse bevolking ziek kunnen worden bij een grootschalige Griep Epidemie. Met cijfers van 3 miljoen ziekenhuis opnames en 2 miljoen doden, terwijl standaard medische hulp en/of essentiele medische voorraden en leveringen kunnen stagneren.

Een vaccin op korte termijn tegen een nieuwe (oude) griep epidemie/pandemie zou niet eerder beschikbaar zijn dan enkele maanden. Hoewel de cijfers alleen spreken over een agressieve griep variant waarin dit zou kunnen gebeuren. Is de vraag niet langer of dit gebeurd maar wanneer. Bizar hierbij is dat het rapport rept over een globale oorlog en wereldwijde natuurrampen waar men een dergelijke griep pandemie toe rekent.

Wie tussen de lettertjes en regeltjes leest voelt de adem van een Nieuwe Wereld Orde in opkomst waarin via een apocalyptische opruiming van mensen een dergelijke pandemie eerder realistisch dan onzin is.

Met de huidige gang van zaken in de wereld, de vele rampen, overstromingen, crisis en eerder mislukte wereldwijde vaccinatie programma’s, is een wereldwijde pandemie van Griep om de weg vrij te maken voor een Nieuwe Wereld Orde zeer welkom voor bepaalde lieden.

Gehele Engelstalige Artikel op : Live Science

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s