FEMA Blackout Oefening

Op 13 November gaat FEMA een grote landelijke “Blackout” oefening houden ! Het gehele electriciteits net van Noord Amerika zal op die dag worden uitgeschakeld. (de tijdsduur v/d Blackout is op het moment van dit schrijven nog onbekend, tevens is onduidelijk of dit overdag ’s avonds of ’s nachts zal zijn.)

In elk geval heeft de term “Blackout” een meervoudige sinistere lading, al jaren kampt Amerika met enorme stroomstoringen door de privatisering van haar energie markt. Eveneens verwijst Blackout naar de enorme hype die er was ontstaan ten aanzien v/h jaar 2012. Inmiddels is het bijna 2014 en alle eerdere verwachtingen waren tot op dat moment niet uitgekomen. Dit betekend echter niet dat men het met 2012 aan het verkeerde eind had, verkeerde tellingen en het manipuleren van onze kalenders gebeurd al sinds de oudheid. De Heilige Schrift zegt “Hij zal zich tegen de Allerhoogste richten, de heiligen van de Allerhoogste mishandelen en hij is van plan feesttijden en wet te veranderen.” Daniël 7:25

Het veranderen van “feesttijden en wet” is al menigmaal door antichristelijke leiders toegepast en in de eindtijd zal dit nogmaals gebeuren.

WAARSCHUWING, SCHOKKENDE SINISTERE VIDEO !!

Ook de energiemarkt in Europa is geprivatiseerd dus is bovenstaand gebeuren v/d FEMA tevens een duister en sinister signaal voor wat de rest v/d wereld te wachten kan staan. Immers de energiemarkt en haar enorme consumptie van fossiele brandstoffen staan al jaren onder druk. Kennelijk is het noodzakelijk om het gewone volk alvast voor te bereiden op een periode van schaarste en duisternis ?

Als het licht uitgaat op 13 November in Amerika is onze geschiedenis nog wel de beste voorspeller v/d toekomst helemaal als we Gods Heilige Woord in ogenschouw nemen, waarin e.e.a. gesitueerd is rond Israël en Jeruzalem. De wereld leeft steeds meer in geestelijke duisternis en wellicht binnenkort ook in letterlijke duisternis. Wat dat betreft is de deken van geestelijke duisternis die nu nog over Israël ligt wellicht een mooi voorbeeld. Binnenkort zal God de Vader deze deken van geestelijke duisternis zelf weghalen en Israël zal dan tot haar ontsteltenis in een totale goddeloze wereld ontwaken. Ook hier geld dat we de voortgang van de profetieën via Israël en Jeruzalem beter kunnen verstaan, naarmate we de ontwikkelingen in de rest van een alsmaar godlozere wereld zien voortschrijden.

Op vele punten wordt er overigens al wereldwijd rekening gehouden met diverse blackout varianten, wat te denken van de Internet Kill Switch bijv. Of een Banken Blackout met als ultiem wapen een Bank Holiday. Opdat men niet langer meer kan kopen en verkopen, alsdan dat men het Teken v/h Beest zal aannemen.

Op 13 November zullen we in elk geval weten hoe de FEMA oefening zal gaan verlopen en wat er uit voortvloeit. Ondanks dat we meer en meer in de duisternis van het rijk van lucifer in worden getrokken, mogen we blijven uitzien naar het Eeuwige Licht dat alle mensen verlicht. Jezus Christus !

Vr. Gr. Pineut

Artikel gebaseerd op : The Common Sense Show – When the lights go out on November 13

Referenties
Youtube : FEMA Preparing For Disaster By October 1st – h/t Openbaring.org

De “Blackout” komt !

2 reacties op “FEMA Blackout Oefening

  1. Pingback: FEMA Blackout Oefening | 2012-2016: de grote verdrukking

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s