Opmars RfiD Producten

RfiD_Opmars

Zoals iedereen de afgelopen jaren al wist en weet is er een opmars van RfiD in alle mogelijke producten gaande. De laatste 2 jaar is hierin echter een versnelling gekomen zoals bovenstaande afbeelding v/d fabrikant goed laat zien.

De geesten v/d wereld zijn kennelijk al rijp genoeg gemaakt om dit alles stilzwijgend te accepteren. In Nederland is het gebruik van RfiD in bepaalde artikelen ook al heel normaal, uiteraard geeft men er een andere benaming aan zodat de acceptatie nog sneller en makkelijker gaat. Te denken valt o.a. aan de smart chips in OV en diverse andere kaarten, maar ook de biometrie chip in de paspoorten zijn inmiddels heel gewoon. De invoering van het bizarre IBAN nummer v/d Europese éénheidsbank laat ik dan nog maar even buiten beschouwing. De makers en implementatie hiervan wordt allemaal zogenaamd uit oogpunt van veiligheid en diverse andere argumenten gedaan. Opvallend is echter de enorme versnelling van pakweg de laatste 5 jaar. Kennelijk heeft men haast om de wereld bevolking onder totale controle te krijgen. En de wereldbevolking vind de eigen privacy kennelijk ook helemaal niet belangrijk ?

Volgens de Heilige Schrift klopt dit ook en is de mogelijke volgende stap een algeheel controlemiddel waarbij mensen nog slechts een product en een nummer zijn. Ik verwijs hiervoor alleen al naar voorgaande artikelen hierover op diverse websites en uiteraard op dit blog.

Website RfiD Fabrikant (kijk en huiver)

Vr. Gr. Pineut

4 reacties op “Opmars RfiD Producten

  1. Pingback: Opmars RfiD Producten | bid 24 uur

  2. Pingback: FEMA Blackout Oefening | 2012-2016: de grote verdrukking

  3. Pingback: Opmars RfiD Producten | Bent u al de Pineut ? |...

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s