Oproep Obama voor een Nieuwe Wereld Orde

Tijdens een toespraak voor de Verenigde Naties riep Obama op tot realisatie van een Nieuwe Wereld Orde. Tevens wil Obama dat alle inwoners van de Verenigde Staten (en wellicht ook de rest v/d wereld ?) hun biometrische gegevens afgeven. Te denken valt hierbij aan DNA, Vingerafdrukken, Iriskenmerken etc. etc.

In Nederland is het gebruik van vingerafdrukken in het paspoort al ingevoerd. Het is blijkbaar slechts nog een kwestie van tijd voordat men overgaat tot drastischer middelen om toch vooral maar CONTROLE te kunnen krijgen en houden over alle mensen. Om over de macht over mensen nog maar te zwijgen. Obama ontpopt zich meer en meer als een vriendelijk ogende dictator die met een lief uiterlijk spreekt als een Lam maar handelt als de Draak. Schriftverwijzingen genoeg hierover, de vaste lezertjes kennen de bekende schriftplaatsen wel. Ondertussen is het griezelige Obamacare ingevoerd met zeer verstrekkende gevolgen die uiteraard pas later aan de oppervlakte zullen verschijnen. Het eerste “veiligheidslek” van Obamacare is echter al begonnen ! Volgens Alex Jones zal Obamacare alleen maar Fraude & Corruptie in de hand werken, in plaats dat het mensen werkelijk zal helpen. Wat dat laatste betreft heeft Alex gelijk, men hoeft hiervoor alleen maar naar de enorme Fraude en Bonus schandalen in Nederland en Europa te kijken

In elk geval wordt het met de dag duidelijker dat de tegenstander van God de Vader grote haast heeft !

Veel “kijkplezier” met onderstaande Engelstalige Video

5 reacties op “Oproep Obama voor een Nieuwe Wereld Orde

 1. Pingback: BOINNK!!! | Obama roept op tot een Nieuwe Wereldorde

  • Vast wel, de consumptiegoederen werden als eerste gemerkt met de bekende streepjes code, later volgde daarop uit oogpunt van diefstalbeveiliging de elecktronische RfiD beveiligings chip. Tegelijkertijd moest al het vee worden gemerkt met een chip en de huisdieren volgden er gelijk op. Dierenartsen en dierenasiels promoten het actief chippen van honden, katten en overige huisdieren. Het hoort allemaal bij het plan van acceptatie, als mensen dit allemaal heel normaal vinden is de weerstand om mensen als laatste te merken met een chip o.i.d. de laatste stap. We weten dat velen het teken v/h universele controle systeem v/h beest zonder weerstand en verzet zullen aannemen. (opdat zij allen ten verderve zullen gaan omdat hun namen niet staan opgetekend in Het boek des Levens)

   Like

  • Ook deze site wordt de laatste maanden bestookt met spam. Geen idee of dit met opzet gebeurd omdat het door geautomatiseerde spambots gedaan wordt. Maar het is wel opvallend dat vooral de sites met alternatief en ander nieuws worden bestookt. De reguliere media sites schijnen er geen last van te hebben.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s