Totale Blackout Damascus !

Nu gaat de Terreur pas echt beginnen van de kinderen van de DUISTERNIS

Johannes 8:44 Hun vader is de duivel, en zij doen maar al te graag wat hun vader wil. Hij is vanaf het begin een moordenaar geweest. Hij hoort niet bij de waarheid, omdat er geen waarheid in hem is. Wanneer hij liegt, spreekt hij zoals hij is: een aartsleugenaar, de vader van de leugen.

In een groot deel van Syrië is de elektriciteit uitgevallen, na een explosie in een gasleiding. Ook de hoofdstad Damascus zit zonder stroom.

Volgens de minister van Elektriciteit hebben opstandelingen een belangrijke aanvoerleiding voor een elektriciteitscentrale aangevallen. De gasleiding in de buurt van het vliegveld van Damascus zou zijn geëxplodeerd, nadat hij was beschoten. Het is niet duidelijk of er mensen gewond zijn geraakt bij de ontploffing.

De opstandelingen proberen op te rukken naar Damascus. Sinds het begin van de burgeroorlog in Syrië in maart 2011 zijn al meer dan 100.000 mensen om het leven gekomen.

De eerste beelden van een verduisterd Damascus

Bronnen : Arutz Sheva – Live World News

Eén reactie op “Totale Blackout Damascus !

 1. Ik hoorde jaren geleden, toen ik in Florida was, een profetie… naar aanleiding van wat Jesaja 17 over Damascus zegt.
  Ik had die profetie op een bandje staan, maar kan dat helaas niet meer vinden ( na 2 verhuizingen in een paar jaar tijd).
  Het kwam hier op neer.
  Israël zou een aanval doen op Syrië… niet in Damascus, maar wel daar in de buurt…. waarschijnlijk als reactie op iets dat Israël zelf was aangedaan…. of omdat daar een fabriek met giftige stof staat, die gevaarlijk voor Israël zal zijn.
  Hoe dan ook: ze bombarderen die fabriek en dan draait…. tegen de weersverwachtingen in de wind…. en die uitermate dodelijke stof waait in de richting van Damascus en doodt daar zowat iedereen.
  De woede van de hele wereld – toch al nooit zo erg op de hand van Israël – keert zich dan tegen hen en er komt een leger van de VN om in Israël ‘orde te houden’.
  Hoe dat afloopt staat in de Bijbel.
  Geen van die militairen zal ooit levend naar zijn land terugkeren.
  Hun lijken – zwaar radio-actief- zullen gedurende 7 maanden (!) geruimd moeten worden.
  Ezechiël 39: 12-17: ‘ Het land Israëls zal hen begraven om het land te reinigen, zeven maanden lang: ja, het gehele volk des lands zal begraven, en dat zal hun tot roem strekken op de dag dat Ik Mij verheerlijk, luidt het woord van de Heere Heere.
  Men zal mannen aanstellen met de vaste taak het land door te gaan om te begraven wie van de doortrekkenden op het land waren blijven liggen, en het te reinigen.
  Na verloop van zeven maanden zullen zij een onderzoek instellen, en één van hen ziet mensenbeenderen, dan zal hij daar een merkteken bijzetten, totdat de grafdelvers ze begraven hebben in het dal van Gog’s menigte – ook zal er een stadsnaam zijn: ‘Menigte’- zij zullen het land reinigen.”

  Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s