Zeer ervaren beursexpert ziet VS binnen enkele maanden totaal crashen


Een zeer ervaren beursexpert verwacht dat tussen nu en maart van volgend jaar de aandelenkoersen met 70% zullen dalen. Het huidige patroon is een herhaling van de jaren 1960 en 1970. Dat zei Ron Rosen, iemand die al zes decennia meedraait in de financiële wereld tegen King World News.

De Verenigde Staten gaan richting het ravijn. Goud gaat een enorme sprong maken. Dat zei Ron Rosen, iemand die al zestig jaar ervaring heeft . “Volgens mijn analyse zullen in maart van volgend jaar een indicatie krijgen welke richting gekozen wordt. Nu, tussen oktober en maart van volgend jaar, verwacht ik serieuze problemen” – aldus De Kritische Belegger.
We zitten in een situatie gelijkaardig aan die van de jaren ’60 – ’70. Ofwel gaan we naar een elektronische hyperinflatie, ofwel gaan we naar een gelijkaardige crash zoals te zien is op onderstaande grafiek. Rosen ziet de Federal Open Market Committee Meeting van maart volgend jaar als het belangrijkste referentiepunt om te zien welke kant we uit gaan. Vermoedelijk bedoelt hij: meer QE = hyperinflatie – minder QE = .. – See more at: http://www.beurs.com/2013/10/24/ervaren-beursexpert-verwacht-daling-van-70/33267

Eén reactie op “Zeer ervaren beursexpert ziet VS binnen enkele maanden totaal crashen

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s