Locaties EUSSR Gevangenis Kampen in Beeld

stormwaarschuwing
Op onderstaande afbeelding kunt u zien waar er in de Europese Unie allemaal interneringskampen zijn voor het huisvesten van mensen van buiten de EU die op welke manier dan ook gepoogd hebben de EU binnen te komen.

In de nabije toekomst zal de aanstaande Dictator v/d EU deze locaties echter ook kunnen gebruiken voor geheel andere doeleinden. Bijvoorbeeld voor het opsluiten van mensen die een dissident geluid laten horen, tegenstanders v/d EU, Christenen, activisten. Men kan het zo gek niet bedenken of er is wel een plekje te vinden voor mensen waar de EU vanaf wil. E.e.a. heeft u reeds kunnen vernemen via het uitgelekte document op de site van E.J. Bron & overgenomen door o.a. Boinnk & Pineut

Aan de rechterzijde ziet u de lijst van deelnemende landen en de respectievelijke plaatsen waar deze detentie locaties zich bevinden. Niet schrikken want het zijn er nogal veel. Zoals gebruikelijk en bekend van de tegenhanger FEMA geeft men er vanuit de politiek andere en mooiere benamingen aan zodat de grote massa weinig tot geen argwaan krijgt. Rusland was al vanuit het verleden bekend met haar Goelags uit de tijd van Stalin maar de moderne versie van deze Goelags onder het bewind van Poetin doen niet onder in kwaadaardigheid, alleen heet het in 2013 geen Goelag maar huizen van bewaring, of heeft men andere fraaie benamingen voor deze gevangenissen. Opvangkampen bijv. klinkt al veel vriendelijker niet waar ?

Toch is dat maar een deel van de ontwikkelingen van dit soort locaties, net als de in heel Amerika gebouwde FEMA opvanglocaties, die zogenaamd bedoeld zijn voor het opvangen van mensen in geval van natuurrampen. Worden deze locaties in Amerika ook gebruikt om ongewensde vreemdelingen in vast te zetten. De EU opvangkampen, interneringskampen, huizen van bewaring of welke naam er men ook maar aan mag geven zijn voor niets anders bedoeld als het vast zetten van ongewensde vreemdelingen die men liever niet binnen de EU grenzen heeft. Dat dit soort locaties echter ook heel goed bruikbaar zijn, in de niet al te nabije toekomst, voor geheel andere zaken ontgaat velen. Het op de site van E.J. Bron geplaatste PDF bestand maakt dit volkomen duidelijk.

Met de huidige crisis en de verdere ontwikkelingen is het echter ook duidelijk dat al deze locaties in de VS en de EU in gevallen van oproer gebruikt kunnen worden om “oproerkraaiers” in op te bergen. De val van de Dollar, de val van de Euro, de aanstaande onvermijdelijke val van de gehele wereld economie zal uiteindelijk leiden tot de vervulling van Mattheus 24 waarin gesproken wordt over een tijd van grote verdrukking. Het is nu nog slechts wachten op het moment waarop zowel de VS als de EU de staat van beleg zullen afkondigen wanneer dit moment is aangebroken.

Vr. Gr. Pineut

Bron Afbeelding : Noborder.org

Eén reactie op “Locaties EUSSR Gevangenis Kampen in Beeld

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s