12 schokkende aanwijzingen als vervulling van 2 Timoteus 3 !

Ontaarding
Op de Amerikaanse website “The Economic Collapse” verscheen op 20 Oktober een artikel met als titel “12 Shocking Clues About What America Will Look Like When The Next Great Economic Crisis Strikes“. (vertaling : 12 schokkende aanwijzingen hoe Amerika eruit zal zien als de volgende Grote Economische Crisis toeslaat)

Net als Europa is de ondergang van Amerika aan het versnellen, ondanks dat op dit moment het sociale verval wordt gemaskeerd door een enorme rijkdom die iedereen heeft of denkt te hebben. De meeste rijkdom is immers gebaseerd op schulden. Vergelijkbaar met Europa is de enorme toename van armoede echter een feit. In Amerika hebben 4 van de 5 volwassenen problemen met werkloosheid, armoedeval of moet men een beroep doen op bijstand om het hoofd boven water te kunnen houden. Ondanks dat leven velen (nog steeds) een leven van rijkdom gebouwd op schulden waar de rest van de wereld alleen maar van kan dromen. Dat dit niet voor altijd en eeuwig maar door kan gaan is uiteraard logisch, maar wat gebeurd er als ineens deze op schuld gebouwde rijkdom onder de voeten van deze mensen wegvalt ?

Dan zal dat tot een enorme chaos leiden waarvan de vele voortekenen in Amerika, en ook in Europa, steeds zichtbaarder is. Het zal een chaos worden zoals, zowel Amerika als Europa, nog nooit eerder heeft gezien en meegemaakt (Mattheus 24). Mocht u na het lezen van dit al bang worden en niet verder willen lezen dan is dat begrijpelijk. Toch is het belangrijk aan te tonen dat met de volgende onderstaande feiten Gods Woord in vervulling aan het gaan is en dat de tijd die nog moet gaan komen velen malen griezeliger, gevaarlijker en enger wordt, zodat éénieder die dit leest zich kan voorbereiden. Bang hoeft niemand te zijn, angst is immers de slechtste raadgever, maar echt vrolijk kunnen we helaas niet worden wat er reeds aan sociaal verval gebeurd en nog gaat gebeuren.

Om gelijk maar te beginnen met de vertaling van de belangrijkste quote :

“We zijn gewoonweg niet meer hetzelfde land dat we ooit waren (Amerika).
Amerikanen zijn trots, zelfzuchtig, hebzuchtig, hoogmoedig en arrogant, ondankbaar, verraderlijk en compleet verslaafd aan vermaak en plezier. Ons land (Amerika) valt letterlijk om ons heen uitelkaar maar de meeste Amerikanen zijn zo geobsedeerd aan het vermaak dat ze zelfs de moeite niet eens meer kunnen opbrengen om te zien wat er om hen heen gebeurd”

Bovenstaande quote is op precies dezelfde wijze van toepassing op Europa en Nederland (om het dicht bij huis te houden).

De website somt 12 kenmerken op van sociaal verval die er niet om liegen en die wij eveneens in Europa en Nederland vrijwel dagelijks lezen, horen, zien en meemaken. Een korte bloemlezing wat er zoal in Amerika gebeurd : Steekpartijen & schietpartijen zijn aan de orde van de dag, respect voor dienstdoende ambtenaren in het openbaar vervoer is vrijwel verdwenen. Toenames van bende vorming door jeugdigen die plunderend, stelend en geweldadig hele wijken terroriseren. Maar dat niet alleen, ook de brutaliteit van deze bendes en individuele jongeren neemt schrikbarend toe. Men deinst er niet meer voor terug om mensen op klaarlichte dag in het bijzijn van kinderen compleet tot pulp te slaan. Deze geestelijke gesteldheid komt niet alleen voor bij jongeren, ook de middenklasse en ouderen doen hier niet aan onder.

Sommigen denken dat zij in hun auto veilig zijn maar helaas verre van dat, zo worden mensen gewoon achter het stuur vandaan getrokken, mishandeld en bestolen in het bijzijn van vrouwen en kinderen. In Nederland kennen wij het fenomeen “scooter terroristen” in Amerika zijn er complete bendes die dit op fietsen doen. En daar doet men er nog een schepje bovenop want de daders zijn compleet genadeloos.

Gods Woord zegt dat het hart van de mensen zal verkillen in “de Eindtijd”, in die tijd leven we nu inmiddels en het is nog maar slechts het begin. Sommige Amerikanen zijn zo wanhopig in hun zucht naar geld dat ze er bijna alles voor over hebben om er aan te komen. Ouders die hun kinderen bijvoorbeeld verkopen voor het maken van pornofilms. En wat denkt u als zoiets in uw omgeving zou gebeuren ? Misschien gebeurd het al en heeft u het niet eens door, zo diep weggezonken is onze maatschappij al in haar geestelijke, morele en maatschappelijke verval. Ook de natuurlijke affectie, die een mens normaliter heeft, zoals een moeder voor haar kind, is zienderogen aan het verdwijnen. Maar de huidige ontaarding staat nog niet eens in verhouding tot de ontaarding die nog moet gaan komen.

Tegenwoordig is een kind niets anders meer als een product, een artikel wat men gemakkelijk inruilt of loslaat om aan geld of goederen te komen. De overlevingsdrang van het eigen Ik moet kennelijk prevaleren boven alles ongeacht de kosten. Of wat te denken van hele jonge jeugdigen, kinderen zijn het nog maar, die via hun scholen samenspannen om de meest gruwelijke misdaden te plegen. Het gebeurd allemaal aan de lopende band en bijna dagelijks. Een duidelijker verval van een maatschappij zoals Amerika maar ook Europa is eigenlijk niet denkbaar. Maar dit alles is nog maar slechts het begin. Het kan allemaal nog veel erger en kwaadaardiger. En dat is precies waar Gods Woord ons voor heeft gewaarschuwd.

Ook in Nederland horen en zien we elke dag vrijwel niets anders meer, de lijst is te lang en voert hier te ver om de vele gevallen van Fraude, Corruptie, Diefstal, Inbraken, etc. etc. allemaal op te noemen.

In Amerika vragen oprechte mensen zich af “wat is er met dit land aan de hand ?” Ook in Europa en Nederland stellen oprechte mensen zich deze vraag. Net als in Europa zijn ook in Amerika bijvoorbeeld verkrachtingen van vrouwen door bendes aan de orde van de dag, maar ook het frequent doodslaan van ouderen en dak en thuislozen is tegenwoordig schering en inslag.

Voor de geoefende Christen is het duidelijk welke geest hier allemaal achter zit, het is structureel en wordt met de dag erger. Voor ongelovigen en wereldse mensen die Gods Woord niet kennen of serieus nemen is het vooral een gebrek aan daadkracht van de politie. Zij zijn vooral van mening dat met een adequate aanpak bovenstaande wel een halt kan worden toegeroepen. Maar helaas ik moet u teleurstellen het tegendeel zal gebeuren. Gods Woord is daar klip en klaar over. Net als in Amerika heeft ook Europa nog maar het tipje van de duivelse en demonische geest gezien die binnenkort, als de echte crisis uitbreekt, pas echt tot volle wasdom zal komen en de ware terreur, zoals voorspeld in Gods Woord, onze continenten zal teisteren.

Zover is het nu nog niet maar de tijd wordt met de dag korter, ik zou zeggen leest u zelf het gehele artikel op de Economiccollapse website maar eens. En vraagt u zichzelf dan nog eens oprecht af of Gods Woord onzin is of dat er daadwerkelijk iets fundamenteels en structureels gaande is wat eeuwen geleden reeds is opgetekend. Mocht u tot de conclusie zijn gekomen dat u toch bent gaan geloven in de Waarheid van Gods Woord neem dan ook de stap om Jezus Christus aan te nemen als uw verlosser van alle ongerechtigheid en zonden.

U zult dan zien & ervaren door de Heilige Geest dat u voor eeuwig bent behouden door Zijn Liefde & Genade.

Vr. Gr. Pineut

Bron : The Economic Collapse

Eén reactie op “12 schokkende aanwijzingen als vervulling van 2 Timoteus 3 !

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s